"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-04-2005 Yaş: 21
| Tüm Gençlik Cumartesi Gecesi İkitellide (02-08-2008)
MERHABA ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR FORUMDA AKTİF OLAMIYORUM BAZI SIKINTILAR İŞ GÜÇ ASKERLİK DERKEN YİNE ARANIZDAYIM BENİ 34 ET 0060 DAN BİLİRSİNİZ TEK KAPI KIRMIZI TURBO UNO HANİ 375 HP OLAN ![]() NEYSE CUMARTESİ GECESİ İKİTELLİDE TOPLANIYORUZ HEM YENİ ARAÇLARIMIZI İNCELEMEK VE TANIŞMA MAKSATLI HERKEZİ BEKLERİZ YER TEM HOSPİTAL HASTANESİNİN OTOPARKI KISA TARİF MASKONUN ÜSTÜNDE TEM HOSPİTAL HASTANESİ. ADRES VE BULUŞMA HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN BANA (erdemtemirhan@hotmail.com) ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ SAYGILAR TOPLANMA SAATİ 21:00 YEMEK VE İÇECEK MEVCUTTUR. ARAÇLARIMIZI TEST YERİMİZEDE 22:00 DA GECECEĞİZ. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
underground garage party gideceklere iyi eğlenceler senın unonunda videolarını bı gorelim o zaman |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-04-2005 Yaş: 21
|
Araba Edirnede Yedieminde yatıyo ben gecen sene sattım alan arkadaş turbo yeterli gelmedi büyüttü bide extra bi nos daha koymuş ilk denemesinde şaseler kopmuş takla atmış araç hurda şimdi Yılların emeği çöp oldu. Şimdi 2000 model bi wrx motorlu gt kullanıyorum onun videolarını eklerim. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
oda kabulumuz |
| | |
| | #5 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
test yeri neresi acaba?
|
| | |
| | #6 |
| SARMAN |
Fast and Furios un ilk yarış sahnesi gibi olcak heralde heryer modifieli araç kızlar dolarlar egsoz sesleri bov sesleri ![]() araçlarınızı trafikte test etmeyinde ![]() iyi eğlenceler
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
375hp mi yetmemis arabayı alan arkadasa |
| | |
| | #8 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
| yetmemıs demek kı ama araca yetmıs o fazla hp ler |
| | |
| | #9 |
| SARMAN |
uno bide ha ![]() ona bi slick gtolarla kalkarmış ha
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() Fast and Furios un ilk yarış sahnesinden uzak olur.heralde heryer fıberstar araç saplar sahte paralar ıgrenc abarth egzost sesleri cakma bov sesleri ![]() FF ruyamdır gercekten... tabı bıraz daha ındırgenmıs halı.. ![]() dusunsenıze herkes sevgılısıyle felan gelıyor.. yuzlerce kankan araba vs... modıfıye had safhada... yarıslar vs.. super ya..
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|