"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
pzartesi akşamı bebek teki osmanlı nargile de buluşmayı planlayorus, mekan tanıdık olduğı icin indirim soz konusu, bana tam bi sayı verin kaç kişi gelebelir die, ona gore yer ayırtıcam....
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması
İzzet Ankara'yı aştın heralde. ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması
vay bızım buluşmalara gelmeyen/gelemeyen kardeşimiz istanbulda buluşma yapıyor |
| | |
| | #4 | |
| Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması ulen doum gununu de kutladık hala yaranamadık be... Alıntı:
ben de ist. da şansımı deneyim dedim...bu arada eğer ankara tayfası gelirse nargileleri benden (kendimi affetirmek için) | |
| | |
| | #5 |
| nuriQocca | Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması
izzet dün ist.damıydın? meseLa?
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması
Hehe, eyvallah kardeşim. ![]()
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması evet de abime verdim arabayı su sıralar o kullanıyo...
|
| | |
| | #8 |
| Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması cidden gel kardeşim kalıcak yer fln da ayarlarım...
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması Çok sağol İzzet ama benim yaz okulu başlıyor 2'sinde. Ben de evdeyim şimdi Osmaniye'de. Başka zamana inşallah.
| | |
| | #10 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: !!!!pazartesi aksamı bebek osmanlı nargile modifiyem buluşması saolasın ızzet bız nargılelerı ankarada alalım ![]() sıze ıyı eglenceler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|