"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Member Kayıt Tarihi: 14-09-2005 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: C350.? ??
|
arabalr bozuktu bis napalim dien opel servis calisani da var... ![]() w210 ve w208 kotudur. duyulmus duyulmamis esinizde dostunuzda problem cikarmamis bu onemli degil. bir serinin hepsi problemi olacak deil ya kotu araba denmek icin. o aracin onunde bir ylidz var ve bunu hakedecek bri araca degil. e klasse konusunda cok bilgili birileir daha varsa ayrintil yazabilirler.. vakit bulursam ben de daha sonra yasabilirim ama su an degil malsef. |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
bu merclerin bagajı o kadar büyükki rusyada çok tutulmuş mafya tarafından hatta konusuda vardı |
| | |
| | #23 |
| ***2.ÇARKÇI*** | zo sexy ![]()
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
daha önce 2001 model w210 e200 k. kullanan biri şimdi 2008 model w211 oluyo galiba e200 k. aldı keşke eski arabamı satmasaydım yenisi çöp diyo ki bendede 2001 model w210 e200 k. var şuana kadar kullandığım en rahat en sorunsuz araba range sporttan bile rahat yani benim arabamda tek bi sorun oldu o da boyasında bi sıkıntı vardı fabrikasyon bi hata arabayı mengerlerde tekrar komple boyadılar adamlar değiştirelim demişlerdi ama babam boyayıp geri verin uğraştırmayın demişti |
| | |
| | #25 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
mercedes iyidir. butun gun servisteyim daha oyle ayvayı yemisini gormedim. ayrıca gururlar soyluyorum hasarlılar haric bizim servisin 1975 deki kurulusundan beri cekici uzerinde gelen araba sayısı yanlıs hatırlamıyorsam cok cok az (bugun net rakamı ogrenirim) bu meretler ne duruma gelirse gelsin bir sekilde servise kadar goturuyor kendini |
| | |
| | #26 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
mercedesın "tursu spec" ı olmaz derler
__________________ |
| | |
| | #27 |
| artı_caraudio |
ben zehırlenmek ıstemem yahu
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #28 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
Evet W210 ve W208'lerin asıl problemleri paslanmadan ötürü idi... Motoru patlamış, freni tutmamış, şanzımanı dağılmış v.s. gibi şeyler değildir... Birde o yıllarda birden bire otomobile giren aşırı derecede elektronik sistemler ne yazıkki ağrızalar çıkarttı... Yani elektronik ağrızalardan ötürü problemler yaşanabilinir... Malzeme kalitesinde düşüş olduğuda doğru ama önceki MB'lere göre kalitesizdi... Fakat bugüne kadar arıza çıkarmayan bir ikinci el gözü kapalı alınabilinir... Önünde yıldızı hak etmeyecek diye birşey yok... A ve B sınıfı için geçerli bu söylediğin...
__________________ | |
| | |
| | #29 |
| Member Kayıt Tarihi: 14-09-2005 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: C350.? ??
|
Kesinlikle sorun cikartmamis olanlar alinabilir, ama cikarip ckarmadii iyi arastirilmali. bide boyasi kontrol edilmeli kapali gizli noktalari vs a ve b chryslerin minik rabalari olur zaten anca... ama ben yine de sozumuna rkasindayim.. w21 serisi merc logosunu haketmiyor.. mercin un yaptii konuda eksii var arabanin.. motor patladi sanziman yamuldu demedim zaten. gerci makyaj oncesi 192lik kmpresorlerin de omru kisaydi merc standarina gore.. |
| | |
| | #30 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
Hava akış metresinden kaynaklanan sorunu komp. patlamış turbon dağılmış deniliyordu halada denilmekte... Havaakış metresi... Motorun kendini korumaya alıp bozulmuş havası vermesinin tek kaynağı idi...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benz, etkınlıgı, mercedes, zehırleme |
| Konu Seçenekleri | |
|
|