"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Member Kayıt Tarihi: 14-09-2005 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: C350.? ??
|
yrv.. ![]() bi onceki kasa clk dusunmuosundur umarim. |
| | |
| | #12 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
__________________ |
| | |
| | #13 |
|
mercedese binme hevesiyle aldiin bir arabanin bitmeyn dertlerile urasmak istemezsn. bide spor istemiorum demisin ama clk diosan c faln yerine sportf istiosun sanrim. deildir ama spor |
| | |
| | #14 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
acil ilaç lazım... |
| | |
| | #15 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() spor ıstemıyorum derken takır tukur bır araba ıstemıyorum.gıderı az olsun lakın adam gıbı bır araba olsun ıstıyorum.sportıf olsun gene / tek kapı...clk tum ısteklerımı karsılıyor.. canın sayesınde servıs babında bır sorunla karsılasıcagımı sanmıyorum
__________________ | |
| | |
| | #16 |
|
sportif gorunsun istiorsn ok. ben sportf diince spor araba seklinde anladım pardn. yol tutus surus vs gibi. arkadasin servisi mi var anlmadim ama. neticede araba problemli. tabii servis gidip cozulur, tanidik olsun olmasin. ama problem var neticede, bunu solemek istedim. |
| | |
| | #17 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
mersedes dısından gozukenden cok içinden kendını gosteren bı araç ama C serisi dısaradnda kendını gosterıyo param olursa ilerde alırım galiba bi tane |
| | |
| | #18 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
clk nın ne gibi problemleri varmış da böyle aman aman kaç ısırır gibisinden tavsiyelerde bulunuluyor anlamıyorum motoru mu patlamış araba giderden ortadan 2 ye mi ayrılmış ne olmuş yani bitmek bilmeyen dertler tasalar filan alakası yok tıkır tıkır saat gibi çalışıyor araba kapısının kolu ıvırı zıvır değil a dan z ye komplesi saat gibi işliyor en turşu clk lar bile bugun ciddi rakamlara alınıp satılıyor ama kimse ne sorunundan ne bitmek bilmeyen derdini bilmeden alıyor kullanıyor satıyor böyle bi senaryo yok
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #19 |
|
210-208'lerin en kotu mercedecsler olduu .. bilinen bisiy saniordum. demekki deilmis.
|
| | |
| | #20 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
duyulan birşeyin illa da doğru olması gerekmiyor mesela ufo , uzaylı vs gibi şeylerde bilinir herkes tarafından ama doğrumudur değilmidir her arabanın problemi vardır olmayan araba olmaz ki ama w210 ve w208 lerde problem yaşanmıştırda öyle derdi bitmez sorunu bitmez sanayiden çıkmaz vs bu sözler ağır yani ki bende kullandım benim çevremde de var kullanan hiçbirinde sorun yok aynı söylentiler opel içinde var 93-94 opel vectra alıp tıkır tıkır kullanda var 0 opel alıp bozuk mozuk diye bas bas bağıran da var
__________________ Hayata pause ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benz, etkınlıgı, mercedes, zehırleme |
| Konu Seçenekleri | |
|
|