"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | mercedes benz zehırleme etkınlıgı :D
can kardesımız benı ve semayı zehırlemıs bulunmaktadır... sız sız olun japondan ınıp mercedese bınmeyın... ![]() -roll moll yalan dı mı barıs agabey? -heee ![]() hersey bı yana ses yalıtımı bıtırdı benı... fonsıyonlar rahatlık konfor performans... ınsanın cıdden bınesı gelıyor... fena gercekten maasallah canım.. allah bızede yakınlarda bı sılverstar nasıp eder ınsallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
o mersoylada zehirlenmemek elde değil ki acil şifalar
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| aT_hIrsIzI™ |
muahhaha fotoya bakınca direk 2 katı yanlız enden boydan ![]() zehirlenme derken o kısmı çözemedim
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
clk alıcaz ınsallah... drag-roll-gaz lama muhabbetı sona erıyor.. uslanma vaktı geldı sanırım... zaten sebeplenıyordum ufaktan...artık ıyıce sıkıldım tartısmaktan her gun...
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
hadi hayırlısı |
| | |
| | #6 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
![]() hayırlısı olsun
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
320 olmaz olursa,kelepır bulursak ancak ... clk 200 ya da komp farketmez...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
dersine calısıyor musun baris abi |
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ | 320ler hacimden dolayı ucuz gidiyor yaw tabi bir 200 fiyatına bulunmazda 200k larla aynı gibidir
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
yarında kovalıcaz biseler bakalım baris abiyi Mercedes Benz Sahibi yapabilecek miyim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benz, etkınlıgı, mercedes, zehırleme |
| Konu Seçenekleri | |
|
|