"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
| Autoshow 08 için bi etkinlik yapıcakmıyız??
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu kış 8-10 ekim tarihleri arasında Autoshow 2008 var. Belki bu konu için biraz erken ama adı bile yetiyor autoshow ![]() Bi etkinlik yapmak gibi bi plan var mı?? Yoksa eğer, olsun lütfen ![]() 3.ziyaretimide sizinle yaparım artık ![]() Arkadaşlarla gidicem... Adettendir, kuzenimle gidicem... Ama bi etkinlik olursa şüphesiz en zevklisi sizinle gezmek olur
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun Mesajı son düzenleyen garage_34 : 10-09-2008 - 21:14 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
genelde ben araba alıcağım zamanlarda giderim autoshowa ama bu sene arabayı aldık artık bakmaya gidincede insanın morali bozuluyo |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
evet o banada oluyo ama gitmezsem vicdan azabı çekerim
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Valla davetiye bulursam uğrarım belki, bu kadar kötü olunca para veresim gelmiyor açıkçası.
|
| | |
| | #5 |
|
abi sen gel yeterki davetiye bulucam ben sana ![]() kuzenim lojistik firmasında çalışıyo... citroenle iş ilişkileri olduğu için davetiye işi kolay
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #6 |
|
Düşünürüz.. ![]() Hakkaten sıkıldım yani günlük kıyafetlerimle gidiyorum diye aptal aptal cevaplar ve muameleler görmekten.. DangalakShow resmen.. Başka bir şey değil. |
| | |
| | #7 | |
| Doctor | Alıntı:
leon cupranın intercoolerini göremeyince -nerde? diye sordum.kız -o sistemler eskidi bunda benzin direk püskürtülüyor dedi
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
sende kim bilir ne soruyorsun ![]() |
| | |
| | #9 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
mercedes kısmı icn gidicem ben ruhsatı alıcam yanıma gorevliler artistlik yaparsa " bindigin araba konus lan " die cıkısıcam hepsine |
| | |
| | #10 |
|
Benim 3.35i'deki afedersiniz lavukla bir muhabbetim var, ölürsünüz.. Bunun SMG'lisi gelir mi dedim, niye dediysem hıyarlık bende, bundaki SMG'den 20 kat hızlı diye anlattı yarım saat, bildiğin PRND triptronic ZF var, iki tane kol koymuşlar direksiyona koftiden, üstünde + - bile yok.. ![]() yalnız geçen fuar değil öncekinde Evo'da bir punkçı hatun vardı.. öl desin öleyim, AYC'nin düğmesini bulamadım, hatun bitirmiş arabayı yahu, helal olsun. biz oraya hatun görmeye mi gidiyoruz... tamam ilgi çeksin diye koy da, bari ya onlara öğret ya da bilen bir iki kişi gezdir etraflarında.. SLR'daki herif, prototip bu dünyada 2 tane var demişti.. öküz.. Merc standları çok başarılıdr zaten. Gerek yok ruhsat götürmene.. CL'ye falan bindirirler herkesi. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|