"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| 4 Nisan 2008 Cuma Uykuluk Yeni Sezon Açılışı
Cuma Akşam 8 de Sütlüce ye Uykuluk yemeğe gidiyoruz Mekanın ismi Dedo Kemal Saat 8 de ben ordayım başka kimler geliyo?? Rezervasyonlu Gitmek Gerek Ben Perşembe Akşamı arayıp ona göre sayı verecem kalabalık oluyo çünkü.Geçen seneki buluşmada 20kişi rezervasyon yaptırdım 35 kişi geldi Bu Yüzden Kesin gelecek olanlar lütfen ismini yazdırsın.Ücret konusunda Herkes Ne yerse onu öder.Geçen seneki buluşmada hiç problem çıkmadı kişi başı 20-25 ytl gibi bir rakam tutuyo benim gibi obezlerin maliyeti daha fazla tabiki ![]() Yeri Bulamayanlar arasın beni 0538 454 06 42 Uykuluk Nedir Diye Merak edenlere : Uykuluk bir sakatat olup özellikle İstanbul'un Sütlüce semti ile anılır. Uykuluk kuzu ve danalardan çıksa da, en çok süt kuzusu tercih edilir. Uykuluk denen kısım hayvanın boyun ve pankreas bölgelerindeki bazı salgı bezlerinden oluşur. gayet leziz bi yiyecektir .. önce biraz haşlanıp sonra ızgarada kızartılır ... sütlücede yenmesi farzdır ... sanıldığı gibi bağırsak değildir hatta alakası yoktur kuzu gerdanından yapılır. bu nedenle genelde bahar aylarında bulunur (yavrulama dönemiyle alakalı) ![]() NASIL GELİNİR Topkapı tarafından gelirken haliç köprüsünün sağ tarafını kullanın ilerde halıcıoğlu sapağı verecek ordan girdiğinizde yol sizi ışıklara atıcak ışıklardan sola dümdüz yokuş aşşağı tekrar ışıklardan sağa dönün tünelden geçip çıktıktansonra 200mt ilerde sağda Dedo Kemali görüceksiniz.Mecidiyeköy tarafından gelecekler için yöntem aynı onlarda haliç köprüsüne girmeden sağdan sütlüce yönünden aşşağı inecekler.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Katılımcı Listesi Tekrarlıyorum kesin gelecek olanlar yazsın eksik yada fazla kişi sayısı bildirmek zorunda kalmak istemiyorum.Geçen sefer çok fazla sıkıntı yaşadık. Teşekkürler Kry XoR binRR Mirafiori Ucin Orhansah Abba Sultanoğlu dragsteer1982+2 KingoftHeWest passatcan Powerlord Firelord Spacelord Cabriolet+1 Sky AsTrA_ZN BlackJack DayWalker DieselKompressor CrKn Submarine
__________________ Mesajı son düzenleyen XoR : 04-04-2008 - 16:27 |
| | |
| | #3 |
| naturally aspirated only |
hahah ehliyetim olucak pazartesi artık saxoyla ordayım koray abi yaz benide |
| | |
| | #4 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
|
Be ndün gece gittim yedim tadı tam kıvamında
__________________ |
| | |
| | #6 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
Çok merak ediyorum omg
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #7 |
| geliyomusun arkadaşım topiği meşgul etme boşuna
__________________ |
| | |
| | #8 |
| aT_hIrsIzI™ |
burası nasıl bir mekan bayan erkek karışık gidilebilecek bir yermi yoksa erkeklere hasmı ![]() içki varmı
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
ben yazdım yerse gelme
__________________ |
| | |
| | #10 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
guyruh sohumuynan gerdan yağından yaptıttırılırsa ben de gelir bakem
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |