"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team |
Club Modifiyem olarak Şile Yolu üzerindeki Ömerli Mevkii'nde bulunan Yeşiloba Tesisleri'nde hep beraber hoşça vakit geçirme kararı aldık. İstanbul'dan olsun olmasın tüm dostlarımızı sevdikleri ile beraber bizlerle olmaya davet ediyoruz. Modifiyem'in diğer organizasyon ve buluşmalarında olduğu gibi kaliteli ve seçkin bir ortamda inşallah beraberce güzel vakit geçireceğiz. Buluşmayı gerçekleştireceğimiz Yeşiloba Tesisleri'nden aldığımız menü ve fiyat bilgisi aşağıdadır: Yer: Yeşiloba Tesisleri (Şile yolu üzerinde, Ömerli mevkii) Tarih: 27.08.2006 Menü: Et tabağı (1 adet külbastı, 3 köfte, 1 sucuk) 1 porsiyon patates tava Sınırsız zeytinyağlı ve salata açık büfe 2 adet meşrubat Meyve Çay / kahve Fiyat: 30 YTL (kişi başı) Mekanın resimlerini bir alttaki mesajımda ekleyeceğim. Yiyeceğimiz yemek dışında düzenleyeceğimiz sürpriz oyunları oynayacak, istendiğinde mekanın sunduğu imkanlarla ata binebilecek, çocuklarımız varsa çocuk parkında onları eğlendirebilecek ve de en önemlisi sanal ortamda yazıştığımız kişilerle doyasıya sohbet edebileceğiz. Ayrıca gelen ve stickeri olmayan üyelerimize de sticker vereceğiz. Bu buluşmaya katılım için sizlerden ricamız, yukarıda belirtilen kişi başı ücreti aşağıda alternatifli olarak verdiğimiz banka hesapları vasıtasıyla bizlere ulaştırarak kayıt yaptırmanız. Göndereceğiniz havale ve eft'lerde açıklama kısmına adınızı, soyadınızı ve nickinizi de belirtirseniz, bu konuda da gönderi yaptığınızı bildirirseniz, hem bizlere yardımcı olmuş olursunuz, hem de herhangi bir bilgi atlama olasılığı olmaz. Banka Hesapları: - Mekana kişi sayısını önceden doğru bildirebilmek adına, katılımlarınızı en geç 25.08.2006 Cuma Saat: 17:00'ye kadar yapabilirseniz çok memnun oluruz. İsmini yazdıranları liste olarak aşağıda görebilirsiniz.... Hepinizi bu güzel günde görmek istiyoruz ![]() Buluşma Noktası: Ümraniye Carrefour Otoparkı Buluşma Saati: 10:45 Hareket Saati: 11:15 Katılım Listesi: t1022 - Tan Ergen - 1 kişi BinRR - Ertan / Şehnaz Binme + 1- 3 kişi blackjack - Enis Çulha - 2 kişi Torbalılı - Hasan Hüseyin Uyur - 1 kişi Ucin - Ulaş Çingil - 1 kişi aLen - Merve - 1 kişi Lanselot - Cüneyt - 1 kişi hkn61k - Hakan Kuşcu - 3 kişi TYR - Erhan Tayar - 1 kişi Acedriver - Koray Tekel - 1 kişi thekillingroad - Ozan / Tuğçe (2che) Kayıkçı - 2 kişi asmisinsan - Abdullah - 1 kişi kadettt - Buğra - 1 kişi YZFR7 - Ercan - 1 kişi PATRIOT - Onur - 1 kişi kip - Güray / Merve Sevinç - 2 kişi Flame - Orhan Konya - 2 kişi OguzhanErol - Oğuzhan Erol - Oğu... ooops 1 kişi ![]() kckr - Murat - 1 kişi Toplam: 27
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen t1022 : 29-01-2008 - 19:59 |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu
Mekandan fotolar: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
| Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu
gelmeye calısıcam cokk
|
| | |
| | #4 |
| raider | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu
ertan abinin hesabına yolladıım parayııı bu arada benim hesap no 69461 akbank olur yaa parasıı cook olan bii ark denk gelir hızınıı alamass )))))
|
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu
Eywallah Bahadır tek kişi yazıyorum seni
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| No MaXaS.!! | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu
ya abi avrupa yakasındakiler bu tarafta buluşsak biraz daha erken, sonra ümraniyeye gelsek ordan daha iyi olmaz mı?
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| MdfyM Team | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu Alıntı:
, oradan gelecek Yöneticimiz var
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #8 |
| raider | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu
olmass abii yoldaaa gaza gelirsiin bizidee getirirsiin )
|
| | |
| | #9 |
| No MaXaS.!! | Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu!!!!! Gelmemek Yasak :)
yok abi bişi olmas. ordaki yönetici ben olayımmı çok iyi yönetirim waLLa![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Re: 27.08 Modifiyem İstanbul Buluşması Kayıt Konusu!!!!! Gelmemek Yasak :)
O gün gelemem, toplantım var. Paris'e uçacağım. ![]() Şaka bir yana gerçekten katılamamak üzüyor insanı. Bence böyle bir organizasyon kaçmamalı. İyi eğlenceler.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|