"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Gelicen mi ? Neresi olsun bi de ? | |||
| anadolu yakası gelicem kesin | | 14 | 26.42% |
| avrupa gelcem kesin | | 12 | 22.64% |
| gelmiom ben | | 27 | 50.94% |
| Oy Verenler: 53. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| 23 Şubat 2008 Cumartesi günü Modifiyem Istanbul Buluşması
Arkadaslar Istanbul'da güzel bir buluşma yapalım diyoruz. Istanbul dışından ziyaretcilerimiz olacak. Şöyle kalabalığından bir organize olalım diyoruz Anadolu yakası olsun süper olsun ![]() Program - Öğlene dogru mangal aktivitesi (Yer keşfi yapılacak, henüz kesinleşmedi) - Akşama mangal yerine veda kahve (istege göre nargile) içilecek bi mekana akış - Gece Triple whopper partisi Bunu resmen şimdi attım neden olmasın ![]() 23 ŞUBAT CUMARTESI ---------------------- Katılım listesi CrKN the killingroad ilostmykillingroadtuce ( nicki unuttum ) t1022 binRR erkin006 OmerRS executive kingofthewest shootmyride (akşama) ViperSRT10 ViperSRT10 FERHAT5 FERHAT5 +1 yearone (?) bahadirtelli sierra_rs sierra_rs (sevgilisi) passatcan diesel_kompressor diesel_kompressor +1 clioGT (ihtimal) emrahfeb (ihtimal) SUBmarine (kesin değil) volkansah Ucin Merve (nicki unuttum ) Unique FerhatYılmaz speedyboy ertan2512 (öğlene kadar) Torbalılı mencuroo baran hakan (bunlar komple bi set) orranabi (başlarında durucak azıtmasınlar diye)
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. Mesajı son düzenleyen CrKN : 16-02-2008 - 23:30 |
| |
| | #2 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
|
hadii iyi buluşmalar |
| |
| | #3 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
eyvallah memoo saoalsın
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Pazar akşamı cadde çok manasız kalabalık oluyor.. Benim kafamda ne zamandır ufak bir mangalımsı aktivite vardı. Ramiz'den köfte alalım pişmemiş, götürüp bir yerde kendin pişir kendin ye yapalım diye. Nasıl olur? |
| |
| | #6 |
|
tan abi + ozan anadolu yakası şıkkını işaretlemenizi sabırsızlıkla bekliyorum
| |
| Reklam |
| | #8 |
| POKERAY |
gelmiom ben
__________________ FORUMUN İMAMI |
| |
| | #9 |
| okka abi.. eray kızdın diye mi üşeniyosun diye mi
| |
| | #10 |
| POKERAY |
üşeniyom
__________________ FORUMUN İMAMI |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|