"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| renaultsport |
abi bu alı başlıosa.. acaip hastayım ben... yani daha ilerki günler olsaydı belki de salıya çok zor bnm iyileşmem... sabahki maçı da iptal ettim... benle emrahfebi sen bu salıya ekleme... haftaya salı başlarız biz
|
| | |
| | #112 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
ben pansumana gidiyorum bu aksam pavalord başkan gidim duruma bakayım ona göre yazcam
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #113 | ||
| ...TeaM RiDeRS... | Alıntı:
salıyada her türlü iyileşirsin zaten kadrodan silme gibi bi durum yok kendini hazırla ona göre ![]() Alıntı:
| ||
| | |
| | #114 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
yürü be ammo!!D ![]() kadir başkan, riders şampiyon
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #115 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
pansumana gidemedim yarın yazcam ![]()
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #116 |
| ...TeaM RiDeRS... |
+Füçırking +XS_61(Süleyman) +XaN (ihsan) +Ra +Kingofdıvest +Pavırlord +Coşş (tırnağı yok çıkarsa gelicek) +1 yada -2 ![]() ![]() +bahadırtelli +volrat (gol kipır )güncell varmı gelen..?? |
| | |
| | #117 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
BEnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelcem ustaa
|
| | |
| | #118 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hastalandım ulan ya. haftaya dikilirim umarım özlediniz mi lan beni |
| | |
| | #119 | |
| ...TeaM RiDeRS... | tamam kadir ekledim listeye. Alıntı:
![]() kadroya yazıyorum gel mutlaka özledik seni ![]() +Füçırking +XS_61(Süleyman) +XaN (ihsan) +Ra +Kingofdıvest +Pavırlord +Coşş (tırnağı yok çıkarsa gelicek) +1 yada -2 ![]() ![]() +bahadırtelli +volrat (gol kipır )+Dansçı Kadir +Kıllırood | |
| | |
| | #120 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
benım ızın ıptal sadece carsamba gelıyorum arabayı mınıx"e bırakmak ıcın... mac salı o yuzden yatıyo
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|