"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() mok oldu
__________________ | |
| | |
| | #102 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
ya napalım barısım yereveturbom bana olsa olur da millete olmuyo
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
bahriyeli çemkirmesi adı altında yayınlıcam bunu bilimum forumlarda ve paylaşım ortamlarında ![]() beni karşı takım kalecilerine soracan
__________________ |
| | |
| | #104 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
alper.. ızın mızın olursa yaparız hacı .. h.ıcı macı... ![]() ortaokulda => kartalspor&volkan dıyorum ![]() gercı o zaman 60kg dum
__________________ |
| | |
| | #105 |
|
ya volkan gibi cirkef bi herife karsı oynamak asırı motıvasyon yaptırır adama..jöleli saclarını onun...tööbe tööbe..neyse gel gel mactan sonrada oturur uhabbet ederiz hemen dagılmayız
__________________ |
| | |
| | #106 |
| ...TeaM RiDeRS... |
şimdide 130'sun hacı değişen fazla bişey yok ![]() perşembede maçım var ama yinede oynarız no prablım ![]() p.teside olabilir bu arada.. |
| | |
| | #107 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
o yokken benle emrah gecıyorduk... ![]() 1.30 yuh 100um len aa abeyler bır dakka.. la ne mal adamım ya.. bu hafta ıcı ıstanbuldayım ben karamurselde kurs koymuslar bana 1hafta..aksamları gelcem ıstanbula oleyy bende oynuyorum ![]() bu arada kalecı olmam bu sogukta hayatta olmam
__________________ | |
| | |
| | #108 |
| ...TeaM RiDeRS... |
+Füçırking +XS_61(Süleyman) +XaN (ihsan) +ClioCiTi +emrahfeb +Ra +Kingofdıvest +Pavırlord +Coşş (tırnağı yok çıkarsa gelicek) +1 yada -2 ![]() ![]() +bahadırtelli +volrat (gol kipır )güncel.. |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
|
kepır diilde watcir dielim biz ona..karsı kalede olcaksa yani...
__________________ |
| | |
| | #110 |
| ***2.ÇARKÇI*** | cok pro olmayacagı ıcın full mac gecmem kaleye ![]() bız cok gorduk konusanları sahada gorusuruz hacı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|