"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-05-2004 Yaş: 26
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz
Kuyu kebabı Siirt işi ortasındada Perde Pilavı var |
| | |
| | #12 |
| renaultsport | Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz
hahahaha dersini dün güzel çalışmışsın |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz ilk sayfaya ekledim görebilirsin
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #14 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz Copy Paste de tatlı olsun üstüne
| | |
| | #15 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-05-2004 Yaş: 26
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz heuheuehu evet koray hocam söledi bende hemen ögrendıklerımı paylaştım ![]() |
| | |
| | #16 |
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz Sen bukadar merak etmesen gitmezdim buarada *ok boğazlı olan herkesi çok seviyorum ehuehuehue aynı ben yani
| | |
| | #17 |
euhehuehueuhheuhue abi ağzınıza dolamışsınız.. |
| | |
| | #18 |
o değilde ben fatihe hiç girmedim |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz ya aslında Kadir in keşfi bu Büryan işi ama ben fena bayıldım normalde bu tarz etten hoşlanmazdım Büryan yiyene kadar
| | |
| | #20 |
| Re: 19 Haziran Salı Büryan Yemeğe Gidiyoruz Unkapanı alt geçidine girmeden Kemerlerden sağdan Fatihe dön hemen ilk sağdan tekrar dön içeri doğru düz devam et müsait bi otopark yada parkedebilecek bi yer bul Büryancıları sor gösterirler
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|