"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| 2.0 Değil 1.6 | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
efsane yan verdım bugun o vırajların bırınde viraj çok sertmıs frene bassam kaycaktı kontra vermek zorunda kaldım ama super oldu ıyıkı olmus![]() yanı harbıden bende sasırdım kendıme sarkoy drıft oldu
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| |
| | #42 |
| nuriQocca | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
o yoLda bide koca otobüsLer geçiyo..mecbur yandan yandan ![]() gecede ürkünç
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| |
| Reklam |
| | #43 |
| 2.0 Değil 1.6 | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
abi efsane yol olcak bi orjınal wrc ımprezan akıcan cok delı yol ya vırajların egımlerı falan tamamen olum yolu karsıdan gelen olmasa varya aman yarabbı trakyan tunıng genclerı orda takılır hep
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| |
| | #44 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Fiesta sport mk5
| Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
Süper bir geceydi ![]() Hep rollingleri bizden sonra yapıyorsunuz Biz Mert'le erken ayrıldıgımıza pisman olduk ![]() Bu arada İnanc eline saglık resimler iyi ama acılmıyor Bendede güzel 5-6 resim var aksam adsl hattı geldiyse evden atarım
__________________ Fiesta Sport |
| |
| | #45 |
| ΨθΨθ | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
cenk senle tanıstık dimi tekrar memnun oldumbırak olm bnde baska isler pesindeydim ama yinede 5 dkda olsa ugradım |
| |
| | #46 |
| MdfyM Team | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
Beyler şu konudaki mesajları okuyorum ve giderek dehşete düşüyorum... Belli ki okumamışsınız, o yüzden ilgili forum kurallarını aşağıya paste ediyorum. Bu kurallara uymayanlara da hiç çekinmeden gereğini yapacağız, nerede olduğunuzu hatırlayın ve kendinize gelin!!!! www.modifiyem.com sitesi otomobil ve modifiye konuları üzerine Türkiye'nin en geniş katılımcı topluluğuna sahip internet sitesidir. Sloganımız olan "Sokaklardan Pistlere" doğrultusunda hareket eder ve sokak/cadde yarışlarına karşı çıkar, bu tarz kişileri bünyesinde barındırmaz. 19. İllegal otomobil yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı otomobil yarışına davet etmek, bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici ve teşvik edici konular açmak, bu konulara mesaj yazmak yasaktır ve forumdan ihraç sebebidir.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
| | #47 | |
| Your Friendly Administrator Kayıt Tarihi: 01-05-2002 Şehir: İstanbul Yaş: 41 Otomobil: Ford Focus TDI
| Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar Alıntı:
__________________ | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|