"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
sahılde 100 yapmayan varsa sıtede agaclar bana helal olsun ![]() makas vs apacı hareketlerınde bulunmadan hızlandık kı o kadar ahım sahım da gıtmeden frene basıyoruz... ne bılem sız bılırsınız.. ![]() guzel ve son gecemdı zaten...gelen-paylasımda bulunan herkese tesekkurler
__________________ |
| |
| | #22 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
Yahu tamamda şimdi kalkış yapmışsın videoyu koymuşsun ister düz olsun, 100e kadar gitmiş olsun... Biz ağaç yazmicaz da ne yapacaz, sen gazladın rahatladın, biz nasıl rahatlicaz Barış kardeş ![]() Şaka maka benim elim bu ağaç işinde pek boldur..Yazdıkça yazarım... Sonuça dikeceğimiz ağaçlar memleketimin topraklarına dikilecek, çocuklarımızın geleceği olacak... Yaktığımız ormanların 1000de birini dikebilirsek ne ala bize...
__________________ Team VW |
| |
| | #23 |
| MdfyM Team | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
Ya Barış, işin itibariyle kuralların sıkı sıkıya uygulandığı bir ortamın içindesin. Kurallarımız belli, caddelerde gazlamak, yarışmak yasak diyoruz, siz de hem yarışıyorsunuz hem de marifetmiş gibi bunu sitenin ortasına koyuyorsunuz. Hala neyi tartışıyoruz bunu anlamıyorum? En başta senin yapmaman lazım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
| | #24 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
ozaman siteden bütün roll, drag, kapışma videolarını kaldıralım.. ha biz yapmışız ha başkaları yapmış aynı şey. tamam hata sokakda kapışmak ama canın istediği zamanda piste gidip yarış**ıyorsunki. Zaten bizde trafiğin tarfiğin çok yoğun olduğu saattlerde roll veya drag yapmıyoruz Tan abi. zaten apaçi tayfası gibide tehlikeli hareketlerde yapmıyoruz. Görüyorsun yol bomboş. Gecenin o saatinde hangi pist açıktır? veya nerde trafiğe kapalı alan var roll için. Neyse cezam çekmeye razıyım ağaç konusunda ama forumda 100 lerde roll, drag, kapışma videosu varki bizim videolarımız aralarında en masumu
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 19-08-2007 - 16:23 |
| |
| Reklam |
| | #25 |
| MdfyM Team | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar
Buradan çıkardığın sonuç bu mu İnanç? Sitemizdeki üyelerin böyle şeyler yapmalarını ve yapıyorlarsa bunu burada paylaşmalarını istemiyoruz, bu kadar. Başkası yapsın (keşke yapmasalar), bizi ilgilendirmez - bakmak isteyen de bakar. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Bu konu tartışmaya açık değildir, bu konuyu irdelemeye devam etmek isteyen de, mümkünse burada yapmasın.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
| | #26 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
Herkes kendince haklı bu ülkede bu şartlarda kimse istediğini dilediği gibi yaşama imkanına sahip olmadığı için bu sorunlar can kayıpları hiç bitmek bilmeyecek Olay sadece ağaç dikmekle çözümlenebilse keşke
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #27 | |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar Alıntı:
sloganınıda sonuna kadar destekliyorum ama oluyo işte ateşle barut yanyana geldimi patlıyor Görüyoruz yabancı sitelerde adamlar 230-240km/h möt möte gidiyolar e insanın canı çekiyo biz onu yapmasakda bi drag yapıp video koyuyoruz ama bundan sonra yapmam yani en azından yapsamda videosunu koymam Tan abi. Zaten tehlikeli hareketlere girmiyorum trafikte artık. Barışta gidiyo benim kalkış yapıcağım kimsemde kalmadı
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 19-08-2007 - 17:15 | |
| |
| | #28 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar Alıntı:
adanaya rollinge bekliyomuş seni
__________________ ![]() ![]() | |
| |
| | #29 |
| Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar olmaz ya YRV turboyu drag ta yemek kadar zevkli bişi yok hahahahah ![]() ![]()
__________________ |
| |
| | #30 | |
| Keptın | Re: 18 Ağutos 2bin7 Resimler & Videolar Alıntı:
oops | |
| |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|