"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Yer: S virajı Saat: 23:00 Herkes Davetlidir. 23:00 de S de olucaz. Sencer (NoFear) Barış (wolrath) Yaşar (_impreza_) gelmezsee ..... ![]() Mert (merty) Mete (MTK) Cenk (Sierra_rs) İletişim: Sencer 0552 406 0707 çekirdek getirmeyi unutmayın
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 18-08-2007 - 13:31 |
| | |
| | #2 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: 18 Ağustos 2bin7, Under the my wings of S
çekirdek felan ben hallederım cıko ![]() senın ınglızcene cuflıym emı under the my wıngs ne la o nası bır cumle o nası bır kurgu under the my ![]() yarın cok daha ateslı olur buralar ![]() bılen bılır bılmeyen de ogrenır heaueauea
__________________ |
| | |
| | #3 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: 18 Ağustos 2bin7, Under the my wings of S
Under the my wings:Kanatlarımın altında Under the wings: kanatların altında olur olum karşında koskocaman Pre. Int. Sertifikasına sahip şahsıyet duruyo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: 18 Ağustos 2bin7, Under the my wings of S
the ozellıgı olan sahıs-fırma vs ıcın kullanılır.. under my wings olucak danacım
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Re: 18 Ağustos 2bin7, Under the my wings of S Alıntı:
değiştirdim. Yanlış olsa bile sen istedikden sonra yapmazmıyım be yeaww ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: 18 Ağustos 2bin7, Under my wings of S
kanka s is under my wings olucak uhaehueahueha ![]() arızayı basıp kacıyorum ben ıyı geceler huhueahuea
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| 2.0 Değil 1.6 | Re: 18 Ağustos 2bin7, Under my wings of S
Sınavımı Geçersem Elimde Belgemle Gelicem S'e Geçemessem Benim İçin 2 Çekirdek Atın S'in Ortasına ![]() Bu Arada Söyle Birşey Sölesem Hep Beraber S Öncesi Bir Yerde Buluşalım S'e Komple Girelim Hüeyt Ulan Dercesine
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #8 | |
| Re: 18 Ağustos 2bin7, Under my wings of S Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| 2.0 Değil 1.6 | Re: 18 Ağustos 2bin7, Under my wings of S
Yaz Kanka Geçeriz Belki Sınavı %70
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #10 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: 18 Ağustos 2bin7, Under my wings of S
guncel... bugun "cmts" belırtmek ısterım ![]() baska gunlere benzemez... ![]() fılmden guzel valla muhabbet bedava actıon fılmı huaehuhae
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|