"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| calibra Kayıt Tarihi: 28-12-2007 Şehir: istanbul Yaş: 38 Otomobil: opel calibra sfi
|
29 haziranda Ankara Hipodrom'daki dragları kısa da olsa izleme şansım oldu,çok keyifli ve çekişmeliydi, fırsat bulup buna da izleyici olarak katılabilirsem ne mutlu bana eminim çok güzel bir organizasyon olacaktır
|
| | |
| | #22 | |
| Üye | Alıntı:
kazada kasko ödeme yapmıyor ancak kaza olmaması için en riskli iki yerde şiganlar konularak kaza ristini en aza indirebiliyoruz.
__________________ ![]() | |
| | |
| | #23 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Alıntı:
Mesajı son düzenleyen Ucin : 04-07-2008 - 03:42 | |
| | |
| | #24 |
| ®»»»CáGáLáZáDë«««® | organizasyonumuzda güvenlik önlemleri, gerek pist içinde yarışmacılar gerekse pist dışında izleyiciler için mümkün olan en üst seviyede tutulmaya çalışılıyor... kaş yapalım derken göz çıkartmamak için ayrıca iddiası olmayan ama sadece o zevki yaşamak için gelen bay-bayan arkadaşlarımız, eşlerimiz, dostlarımız da oluyor maksat beraber olmak, güzel bir geçirmek, eğlenmek... adrenalin işin tuzu biberi ![]()
__________________ ...caga... |
| | |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-02-2005 Şehir: istanbul Yaş: 29 Otomobil: Honda civic
| |
| | |
| | #26 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İddialıları toplayıp şigansız org ayarlamak lazım. Ulaş iş başa düşecek söyleyeyim. ![]() burak yeni lastiği sen bilrsin, ama otomatik Corolla ile de gayet zevk alınır birşey olmaz. |
| | |
| | #27 | |
| ®»»»CáGáLáZáDë«««® | evet 1. sınıfımız 1.0cc - 1,4cc araçları kapsıyor, benimde eski sınıfım Alıntı:
__________________ ...caga... | |
| | |
| | #28 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-02-2005 Şehir: istanbul Yaş: 29 Otomobil: Honda civic
|
kısmetse ben geliyorum |
| | |
| | #29 |
| Üye | şigan olunca şöförlüğe daha çok iş düşüyor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #30 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Şiganlar gereksiz yavaşlatıyor limit dönmek isteyenler için olumsuz bi durum
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| organizasyonu, temmuz, time, trial |
| Konu Seçenekleri | |
|
|