"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | ***S*** kanatlarımın altında :):):) 11agustos07 (gece)
evet beyler bayanlar... yok haberım olmadı yok cuma yok h.ıcı dıyen olmaz sanırım ![]() tum modıfıyem davetlıdır.. baslıktan anlasılıcagı gıbı polıs denetımı oldugu ıcın ıt kopuk olmuyor artık S"te ![]() bısey olursa da ben varım ![]() 10dk bıle olsa cogu kısının gelmesını ugramasını ısterım ![]() modıfyem olarak ne zamandır buyuk bulusma yapamadık.. ![]() geleceklere sımdıden tesekkur ederım ![]() yer: ***S*** saat: 23.00 - ? BARIS DOGAN(wolrath) 0543 220 32 78 gelicekler: wolrath(barış) impreza(yaşar) (mert)y ınıtıal d(burak) (varol)34 whitebmw(bilal) traxxas(murat) sierra rs(cenk) belkıler: ![]() vso(can) yearone(serkan) thekıllıngroad(ozan) KONUYLA ILGILI GORUSULECEK SAHSIYET (HAZIR IMAGESHACK ACIKKEN EKLEYEYIM DEDIM )
__________________ Mesajı son düzenleyen wolrath : 11-08-2007 - 22:46 |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: ***S*** kanatlarımın altında :):):) 11agustos07 (gece)
nasıl içinde kalmış yaaa.. 2che ile bir uğrarız belkim.. hadi gençler yaz geldi hakkaten toplanmak lazım |
| | |
| | #3 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: ***S*** kanatlarımın altında :):):) 11agustos07 (gece) evet kaldı abi ![]() bugun pek haz almadım.. rahat oturamadık edemedık soyle adam gıbı muhabbet edelım ıcelım(ıckı degıl (!) scalım ıstıyorum
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Russian Girls Fan | Re: ***S*** kanatlarımın altında :):):) 11agustos07 (gece)
Sahildeki yolundaki meşhur S virajı
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: ***S*** kanatlarımın altında :):):) 11agustos07 (gece)
serkan ugrarsan sevınırım
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Russian Girls Fan | Re: ***S*** kanatlarımın altında :):):) 11agustos07 (gece)
Ben uzağım biraz Barış,ama hiç belli olmaz sağ solum Antalya işi olmazsa gelebilirim
__________________ |
| | |
| | #8 |
dusunmen yeter
__________________ |
| | |
| | #9 |
Açıkçası özledim o S'teki muhabbetleri Eyytt beee !!
__________________ |
| | |
| | #10 |
bende kac haftadan berı cm cmts pzr ugruyorum..yok kımseler eskıden dırek durdururlardı bıkac tanıdık cıkardı arabayı bırakır muh eder gelen gecenle ılgılı yorum yapardık
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|