"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Korhan | www.atolyefikir.com
arkadaşlar sonunda reklam ajansını acmıs bulunuyorum eğer işiniz olursa seve seve yardımcı olurum kartvizit afiş broşür falan neyse web sitesinde var zaten herşey ordan bakabilirsiniz www.atolyefikir.com
__________________ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: www.atolyefikir.com
daha site tam olarak devreye girmedi herhalde ama güzel olmuş tasarim olarak falan |
| | |
| | #3 |
| Korhan | Re: www.atolyefikir.com
yoo site aktif sağdaki adamın ustune geldiğin zaman kafasında fikir yanıyo ona bascan adamın ustune tıklasanda olur
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Hayırlı olsun..Allah utandırmasın.Bol kazançlar.
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #5 |
teşekkürleerr hocam saolasın
| | |
| | #6 |
| Keptın | Re: www.atolyefikir.com
Allah yüzünü kara çıkarmasın. Hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Bu arada ufak tefek yazım yanlışları var. Onları düzeltirsen daha iyi olur Mesela;Günümüzde tüketim ürünleri ve hizmet sektöründeki tanıtım faliyetlerindeki artış TV,radio,yazılı medyanın yanı sıra Outdoor reklamlarınında büyük bir önem kazanmasını sağlamıştır. OUTDOOR reklamlarının diğer reklam seçeneklerinden farkı genel bir kitleye hitrap etmesi ve uzun vade de sağlam bir geri dönüşüm sağlamasıdır ARAÇ KAPLAMA: Araç üzreri reklam uygulamalarında Sprinter, Termal baskı ile üç boyutlu Cast Folyo uygulama, garantili olarak yapılır. |
| | |
| | #7 |
çok teşekkürler gözümden kaçmış gerçekten saolasın en kısa zamanda düzeltilecek
| | |
| | #8 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | Re: www.atolyefikir.com
hadi hayırlı olsun |
| | |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Hayırlı olsun, iş kuranın allah yardımcısıdır
|
| | |
| | #10 |
| Old, Very Old Member | Re: www.atolyefikir.com
Gözüm hayırlı ossunnn... Site PERFECT modda olmuş kardeşim. Allah utandırmasın. Adres sitedeki adresmi ?? ( mahatma gandi olan ?? )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|