"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member | Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması
Ya zaten arabayla 5 kişi gelicek. Burak bizlere sonradan katılacak. Ömer, Yasin,Yağan, Erkin bir de Selman'ın babasında araba var.Arabaları yanyana koymamız şart değil yine 5 araçlık park yeri bulunur gibime geliyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #42 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması
a tabi cumartesi demi ok o zaman armada ideal |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19
Ben gelemiyorum. O gün yakın bi arkadaşımın doğumgününü kutlıycakmışız. Artık size iyi eğlenceler. |
| | |
| | #44 |
Tamam Evren, sen bilirsin ama yine de gelme gibi bir niyetin olursa bana ulaşırsın. ![]() Arkadaşlar Aries için 30dk 25ytl fiyat+Liva. Liva'da tabi ki siparişlerinize bağlı.
| | |
| | #45 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
eriş ,naaptın abi 30 dk karting çok yorucu olur 10 dk'dan fazlası gereksiz bence ,zaten 10 dk yaptınmı da soğuktan filan acayip yoruluyorsun kaldı ki aries'in araçları filan düzgün değil . Bence 10 dk optimum süredir.
__________________ |
| | |
| | #46 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Deniz ,Aries arabaları yeniledi gerçi bende 10 dk. sonra sıkılıyorum, bir sefer binerim galiba...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #47 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
bende gelebılırım +1 ıle.ama daha tam bellı deıl. kartıng için ahlatlıbel dekı çankaya beledıyesı tesıslerını tavsıye ederım. buluşma için de armada kalabalık olur gıbı malum hafta sonu.armadanın yakınındakı benzın ıstasyonları olabılır dıye duşunuyorum.ulaşım da kolay olur hemde kalabalık olmaz gıbı.yıne de sız bılırsınız sadece bır tavsıye.... |
| | |
| | #48 | |||
| Senior Member | Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Benzinciler daha kalabalık oluyor bence Armada'ya göre. 10-15 araba olsak başka ihtimalleri de değerlendireceğim ama halihazırda 5-6 arabayız yani park sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum. Herkeste benim telefon numaram var zaten, sana da yollayım özelden, en kötü ihtimalle Varan'ın otoparkına çekeriz arabaları.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |||
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Eriş oraya gelince aşarız ![]() şimdi kesin konuşupta tükürdüğünü yalamakta var bak şimdi cumartesi saat 12'de çöpleri alacam,etrafı sil süpür falan, ardından buluşmaya gelecem benim içinde yorucu oluyor canım
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #50 |
Ya Asım çöp dökmek daha yorucu ya, oturup direksiyonu sağa sola çeviriyosun yani frene de basmayıver sen de, yorulmazsın.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|