"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması
wayy be yıldızlar ankarada buluşuyor süper. eriş kardeş walla bu ara iş yeri tadilatı dolayısı ile bayrama kadar inanılmaz yoğunum walla iş olmasa sen çağırmasan bile kaçar yine gelirdim ama artık ben başka bi toplantıya katılmaya çalışayım. kaçmazdı ama malum işlerden dolayı yoğunluk artık buradan da olsa toplantı fotolarını videolarını seyretmekle yetinicem kolay gelsin size
|
| | |
| | #32 |
| Senior Member | Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması
Eyvallah Umut abi, daha çok toplantı yapıcaz ama forumun yıldızlarının da olduğu bir buluşmaya gelseydin çok iyi olurdu, sağlık olsun,darısı diğer toplantıların başına.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #33 |
kkarakoyun'a numarasının olmaması nedeniyle ve yagansayc nickli arkadaşımıza bir sorun nedeniyle ulaşamadım, inşallah burayı görürler. Özel mesajı deneyeceğim bir de.Görürler inşallah.
| | |
| | #34 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Erkin bende yarışmayı sevmem yani bende çekinen gruptanım ama endişelenme senle ikimiz arkada Tokyo Drift oynarız
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #36 |
Naci abi kusura bakma ya dalgınlığıma gelmiş, ekledim seni. Deniz(zdd) ve Yasin'e(-HK-) hiç sormuyorum bile, onlar da geliyor. Yağan(yagansayc)'da katılıyor bizlere. Çok güzel olacak, iyi katılım var. CL65AMG(bir aksilik çıkmazsa) RoadFighter cell@t erkn006 OmerRS +2 The KrAl ActiveX _selo_ (babasıyla) executive evrenn(bir ihtimal) atomkarınca zdd -HK- yagansayc Programı da aynen dediğim gibi yapmayı planlıyorum. Saat 14.00'da Armada otoparkı,biraz muhabbet ve 15.00'da Aries Arena'da olacak şekilde Armada'dan hareket.Oradan tekrar Armada'ya dönüş ve Starbucks'ta sohbet şeklinde olacak. Değişik fikirler için geç değil, önerisi olan varsa her türlü değerlendiririz.
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması Alıntı:
daha zevkli olur kesin..
__________________ ![]() | |
| | |
| | #38 |
ya benim akşama işim vardı ama olmazsa erken ayrılırım artık... madem işin içine girdik aklımdayken söyliyim cumartesi armada çok kalabalık olur yer sorunu çekmeyelim ne tarafında buluşucaz?? |
| | |
| | #39 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
baskent universitesinde bulusalım ya da bilkent. bence.
|
| | |
| | #40 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması ömer benim için sorun değil ama başkente yada bilkente insanların gelmesi bizim kadar kolay olmaz...hem giriş de sorun olur |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|