"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi??
ondada ben yokıum uur yaaa sana bışı soracam sen nıye gıtmedın ertan abıleırn yanına yaws eriş + erkın onunlalar
__________________ |
| | |
| | #32 |
| Uur | Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? Abi beni dün akşam aradılar 10da gidemedim.Bugün içinde akşam birşeyler yapcaz dediler bende akşamı bekliyorum haberim yoktu yani gündüz olayından.
|
| | |
| | #33 |
| Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? bak çakallara ikiside çevirim dişi ikiside yok sende ertan abının numarası var dımı??
__________________ |
| | |
| | #34 |
| Senior Member | Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi??
Ne konuşuyosunuz len arkamızdan. ![]() Erkin yoktu ki yanımızda. Can karşılamış Ertan abiyi, Ertan abi de işi bitince beni aradı. Takıldık biraz.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #35 |
| Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi??
gerı döndümü etan abı ???
__________________ |
| | |
| | #36 | ||
| Uur | Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? Alıntı:
Alıntı:
Birde bu sayfa arkadan konuşmak için biraz fazla ortada | ||
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? gelıyon dımı çanakkaleye +tununıg fuarında
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Uur | Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? Dönmemesi lazım asıl buluşma buakşama diye biliyorum.Bu arada Hilalde Ankaradaymış o gelecek mi Ertan abisini görmeye?
|
| | |
| | #39 |
| Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? ulen sende benı 2dk sattın haaaa yürü git senınle konuşmuyom
__________________ |
| | |
| | #40 | ||
| Senior Member | Re: önce tuning fuarına, sonra Çanakkale gezisine gidelim mi?? Yok yok akşam yemek var. ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|