"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| Adrenalin Bağımlısı | Alıntı:
1-T-Shirt Örneklerini görebilirmiyiz? 2-T-Shirtleri de toplatılarda mı elde edebiliriz yoksa başka yerde satılacakmı?
__________________ PART I | |
| | |
| | #2 |
| Korhan | Re: ModifiyeM T-Shirt
diğer konu kapanmış. Ben ve NEMEGE istiyoruz
__________________ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR |
| | |
| | #3 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
| Re: ModifiyeM T-Shirt
Arkadaşlar Modifiyem ID CARD ların basımı tamamlandıgı için konu kitlendi, kartlar bir hafta içinde elimde olucak. İlk buluşmada üyelere dağıtıcam stickerlarla beraber. KESIN t shırt almak isteyen arkadaşalr burdan isimlerini ve BEDENLERİNİ yazsınlar lütfen.. Modified: Dostum şuan için örnek yok ama yakında koyabiliriz buraya, dagıtımı adresede olabiliyor. Dha detaylı bilgileri vericem birazdan.. Mesajı son düzenleyen RUN : 13-05-2005 - 00:22 |
| | |
| | #4 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: ModifiyeM T-Shirt
Tamam sağol bilgiler için RUN. Ben istiyorum beden olarak med yada large olabilir değişiyor çünki t-shirt e göre. Bide fiyatları ne olacak bunların ve id kartların? Neyse Fiyatları başka bir il konusundan öğrendim. T-shirt 10 YTL ID kartlar ücretsizmiş. Bilginize
__________________ PART I Mesajı son düzenleyen ModifieD : 13-05-2005 - 01:39 Sebep: Fiyat öğrenildi |
| | |
| | #5 |
| Korhan | Re: ModifiyeM T-Shirt
1 tane L 1 tane XL
__________________ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR |
| | |
| | #6 |
| G€RM@NY TUNİNG | Re: ModifiyeM T-Shirt
bende bitane medium istiom bende :bad:
__________________ Opel Wectra 2.0/AC/AT/GLS/SPORT TRANSMİSSİON... |
| | |
| | #7 |
| Old, Very Old Member | Re: ModifiyeM T-Shirt
Olm bana xl olurmu lan??
|
| | |
| | #8 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: ModifiyeM T-Shirt
Bende bi tane medium istiyorum. Üzerime olur herhalde
__________________ PART I |
| | |
| | #9 |
| EAGLE21 | Re: ModifiyeM T-Shirt
Bem de bir medium istesem bir de ıd kart nedir ne işe yarar gerci bastırmıssınız herhalde ama
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #10 |
| EAGLE21 | Re: ModifiyeM T-Shirt
eee ne olacak bu t-shirtler artık satılmıyor mu? Ne oldu?
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|