"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |||
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Oğlunu başkanlığa hazırlıyor demek, oğlunun da ondan farkı yokmuş belli, armut dibine düşer. Biri heykellere tükürdü, öteki hocasına tükürmüş. Sen de bu adama oy vericem diyosun ya, ben niye yazıyorum ki daha. Herkes hakettiği şekilde yönetilirmiş. | |||
| | |
| | #22 | |
| MdfyM Team | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor Alıntı:
E pes yani....
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #23 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
üstündekini de koyulaştırsaydınız keşke seçtiğimiz insanları düşünerek genel konuştum,M.G diye belirtmedim sonunda yani gözümüz kapalı,icraat yapmayan adama oy atmayız demek istedim teslimiyet,işler olumlu gidince anlamını yitiriyor bence(buna beğenmek ve oy vermek diyelim M.G için konuşursak) Alıntı:
Kim icraatı keserse o zaman işi biter seçimlerde Melih Gökçek yaptıklarını keserse hangi partiden olursada olsun bu seferde oy vermem yani isterse babamın kurduğu partiden olsun! hadi ödenek kullanmak için yapıyor,bundan öncekiler neden böyle birşey yapmamış?,ya da şimdi ki iş yapmayan belediyer diyelim; hem hizmet ediyor gözükürler,hemde paraları iç ederlerdi,hemde Melih Gökçek gibi art arda seçilmiş olurlardı ne güzel!... ben M.G şu bu partiden diye körü körüne bağlanmıyorum ama bu gidişatı görünce M.G hangi partiye geçerse geçsin oyumu veririm bu Melih Gökçek'e Melik Gökçek olduğu için bir teslimiyet değil,yaptığı işleri beğendim için bir karşılıktır. Dediğim gibi,gün gelir M.G açısından herşey tersine dönerse oyumuzu vereceğimiz başka bir belediye başkanı bulacağız...(gerçi ondan sonra gelecek kişi az çok belli) edit: ben adama oğlundan ötürü oy vermiyorum zaten,oğlunun kişiliği ile M.G başkanlık icraatlarının ne alakası var Allah aşkına? oğlunu eğitemiyorsa iyi bir baba değildir orası da beni ilgilendirmez. iyi bir baba değil diye mi oy vermeyeceğim?, heykellere laf etti diye mi oy vermiyeceğim?
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. Mesajı son düzenleyen RoadFighter : 09-03-2007 - 22:18 | |
| | |
| | #24 |
şu parti lafını bırak Asım. senden başka kimse parti lafı etmemiş bile bu konuda. Biz iyi olan bi adama partisi yüzünden kötü falan dedik sanki de, sen de parti farketmez diyosun. Adam hırsız abicim, senin benim paramla sefa sürüyor, yedi sülalesi de sürecek. Oğlu gibi bi şerefsiz senden benden çaldığı parayla kimbilir ne haltlar yiyor. Sen kalkmış köprüden geçitten bahsediyosun. Önce insan lazım bize, dürüst insan lazım, vicdanlı insan lazım, onur şeref haysiyet sahibi insan lazım. Ötekiler elbet olur. Köprü de yapılır yol da. Ama insan olmayan, bu yaşına kadar olamayandan hiçbi halt olmaz. isterse 8 katlı yol yapsın heryere, boş.
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
km olursa olsun dürüst olmadıktan sonra orası öyle... İnsanlığı hakkında hiçbir bilgim yok ,ben gördüklerime göre değerlendirdim belkide Büyükşehirin ihalesi giren biri olsam farklı bir yüzle görecektim, okul açmak için arsa isteyen biri olsam "hayır, buraya konut yapılacak" denilse farklı bir yüzle görecektim belki de... ben şu an yolları,köprüleri,metroyu kullanan bir vatandaş olarak değerlendiriyorum ben şeye kızıyorum: o köprülerden vs.lerden geçiliyorda buralar neden hala böyle olayına... o noktaya gelenlerin yedi sülalesinin keyif süreceğinden şüphe yok,malesef ülkemizde böyle...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #26 | |
| Aktif Üye | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor Alıntı:
birde zaten bu icraatları yapmak zorundaydı ,kim olsa yapardı ,zaten yapılacaktı gibi saçma sapan sözleri nasıl söylüyorsunuz aklım almıyor. bundan öncekiler niye yapmadı ? karayalçın veya diğerleride mecburdu onlarda başkandı hani nerde ? ne yapmış bir çivimi çakmış.. kızılayda kaldırımda yürünmezdi onların döneminde.taşlar oynardı ve altından su çıkardı. bu tür hizmetleri kim yaparsa ben o adamı savunurum kardeşim.hangi parti olursa olsun.
__________________ | |
| | |
| | #27 |
| Aktif Üye | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Siyasi görüşü yüzünden destekleyipde memleketin önünü tıkayan insanlara oy vermeyin artık.siyasi görüş karın doyurmuyor.artık icraata bakın zaten geri kalmışız.sağ ,sol eskidendi.Yıllarca siyasetçilerimiz avrupa gezilerine gittiler geldiler..isimlerini siz biliyorsunuz.hangisi bu benim ülkemdede olsun dedide bir şey yaptı?onca hızlı tren yol ,belediyecilik şehir planlaması örnekleri gördülerde hangisi birşey yaptı? alın size basit bir örnek vereyim.sincanda karayollarının 5 yıl önce başladıgı ama sonra terkettiği AYAŞ kavşağını tüm engellemelere ragmen aldı ve 3 ayda bitirdi arkadaşlar.neymiş ? demekki yapılabiliyormuş..ama yapacak adam nerde.işte bu tür şeyler yaptığı için oy veriyoruz ve burda savunuyoruz.. bunları söylüyorum diye kızdıgım noktalar yok deyil..sağa sola park ve bahçeye kendi ismini vermesi beni sinir ediyor..ama sırf bunun için başka birine oy veremem.taa ki başka icraat yapan biri gelene kadar.
|
| | |
| | #28 | |
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor Alıntı:
Mesajın gerisi için yukarıda yazdığım şeyleri tekrarlamama gerek yok. Bu adamı savunanlardan başka hiç kimse burda "siyasi görüş, parti vs." lafı etmemiş. Ki benim de şaşırmadığım bir başka nokta da bu. Mesajı son düzenleyen Ucin : 10-03-2007 - 00:20 | |
| | |
| | #29 |
| Valerio | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor yetmedi heralde hortumladıgı bide burdan yontacak kus beyinli gökcek...
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #30 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Melih Gökçek ve tayfası ile ilgili çok iddaa var bu gerçek benim söylemek istediğim başka hizmet edilmesi güzel köprüler alt geçitler hayatımızı kolaylaştırdı bu doğrudur ama yapılan işlere bakınca ortaya bir hesapsızlık ve yanlışlıklar zinciri çıkıyor çünkü girişler çıkışlar uygun değil alt geçitten çıktığınız da bir viraj yada kasis ile karşı karşıya kalıyorsunuz (Etlik kavşağı örnekler çoğaltılabilir). Alt geçitlerin çoğunun içinde viraj var ve eğimleri ters bununla beraber aydınlatmada çok yoğun olduğundan özellikle gece yolculuklarında geçişler problemli oluyor. Üst geçitlere bakarsak yayalar için çok zor geçitler aslında o nedenle insanlar genelde üst geçitlerin altından geçiyor. Çünkü merdivenler çok dik ve gereğinden daha kısa o nedenle basamaklara basmak zor bırakın yaşlıları gençler zor Tırmanıyor. Bilen bilir kızılayda meşrutiyet caddesinde her 10 metrede 1 bu köprülerden var ve kullanılmaz (Hatta polis bi ara ceza bile yazdı ama vatandaş kullanamıyo işte) Gelelim tarfik mevzuuna yol yapımında Melih Gökçek çok aktif ciddi yatırımlar yapıyo ama işler amatörce olunca işler hızlı oluyor ama uzun ömürlü olmuyo ankara şehir merkezinin caddeleri bile dökülüyo neyse trafik işinin belediyelere ve zabıta teşkilatına bırakılmasına gelince yıllardır bu işin içinde olan emniyet teşkilatını çözemediği işleri daha seyyar satıcı işini çözememiş zabıtanın çözebileciğine inanmıyorum |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|