"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Arkadaşlar burda kimseyi övecek falan deyilim.. veya tarafda deyilim. herşey ortada. balık hafızasını bir kenara bırakın artık. siz nankörmüsünüz yoksa geçmişimi bilmiyorsunuz veya yaşınızmı küçük hatırlamıyorsunuz? yolmu yapmış diyenler var.şuan hiç duraklamadan ışıkda beklemeden geçtiğiniz o alt geçitler melih gökçeğin eseridir. daha önceki hiçbir belediye bunları yapmamıştır ve çabada göstermemiştir. yurt dışına çıkan arkadaşlar varsa karşılaştırsınlar. çıkıpda "ne yaptı ki? " demesi kolay.hangi belediye ne yapmış daha önce? bu adam hangi davayı kaybetmiş hangisinde suçlu bulunmuşki para yemiş falan diyorusunuz kişisel kinlerinizi bir kenara bırakın.objektif olun. kameralı sistem tüm avrupa ülkelerinde kullanılıyor ve fotografınızı ceza ile birlikte yolluyorlar.bu durumda itirazda edemiyorsunuz.tabi hız yapamıyacagınız için bu tür tepkiler veriyorsanız ayrı mesele. her konuda bu adam şimdiye kadarki gelenler içinde en iyi hizmeti veren kişidir.bu her konuda böyle.aldıgı otobüslere bir bakın ,birde eski belediyelerin aldıgı hurda macar otobüslerine bir bakın.hoşunuza gitsin veya gitmesin hizmetler ortada.
|
| | |
| | #12 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
ne istiyorsunuz arkadaşlar? evinizin önüne 24 saat hizmet mi? bu adam Ankara'ya yapılabilecek çoğu şeyi yaptı ve halada yapıyor olaylara" kendi görüşümden değil" cephesinden bakmayın şurda 3-5 önemli mevkide,işlerden anlayan adam vardır belki,bazı açıklarını görmüş olabilir ama Emin Çölaşandan okuyup şöyle böyle adam diye tekrarlamayın. gene elinde ki paraların bir kısmı ile birşeyler yapmaya çalışıyor seçimlerde hizmet naraları atıpta yıllarca bir çivi çakmayan zihniyeti Allah göstermesin,şeytan görsün yüzlerini... Melih Gökçek hangi partide olursa olsun gene alır oyları,kötünün iyisi bir bakıma(ben demiyorum gerçi) yaptığı bazı alt geçitler nizamında olmamış olabilir,yeri geliyor eleştiriyoruz ama kimin adı zikredilse kendi görüşünüzden olmayan kusura bakmayın saçmalıyorsunuz bazen bizde iç meselelerini bilmiyoruz büyükşehirin,konulara vakıf olan ilgiler vardır belki ama vatandaş gözüyle bakınca 10 şeyden 8'i, 9'u iyi görünüyor benim bildiğim kötü bir yer Çetin Emeç bulvarı;hakkaten sakat yapılmış hatta konusunu ben açmıştım,oy verdiğim adamın yaptığı bu köprüyü göstermek için! keşke yapılmasaymış dedirtecek şekilde kazalar oldu lütfen örnek gösterin,atıp tutmayın! geçenlerde Çukurambar'da bir alan gördüm büyükşehir bazı iyi yerleri kendine ayırmış konut yapımı için kendimce kızdım ama o mevkiye kim gelirse gelsin kendine yontacaktır;biz Türk vatandaşı olarak malesef bu tarz şeylere alıştık başkası yapsın onu da övelim kardeşim Yenimahalle belediyesinin X partliden belediye başkanı seçim asfaltı dışında iş yapmadı,yaptıda biz mi arkamıza sakladık yav? Büyükşehir belediyesi Çiftlik'i düzenleyecekmiş hemzemin geçidi düzenleyip oraya alt geçit yaptıracakmış bizim Kayseri'de bir tabir vardır: "gadasını aldırırım" bende gadasını aldırırım hiç ellemem o köprüye milletin işi gücü ne; beklesin demi! Murat Karayalçın'ı özlediniz galiba ben bu adama hangi partide olursa olsun gene oyumu veririm adaylıktan
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
ne istiyorsunuz arkadaşlar? evinizin önüne 24 saat hizmet mi? bu adam Ankara'ya yapılabilecek çoğu şeyi yaptı ve halada yapıyor olaylara" kendi görüşümden değil" cephesinden bakmayın şurda 3-5 önemli mevkide,işlerden anlayan adam vardır belki,bazı açıklarını görmüş olabilir ama Emin Çölaşandan okuyup şöyle böyle adam diye tekrarlamayın. gene elinde ki paraların bir kısmı ile birşeyler yapmaya çalışıyor seçimlerde hizmet naraları atıpta yıllarca bir çivi çakmayan zihniyeti Allah göstermesin,şeytan görsün yüzlerini... Melih Gökçek hangi partide olursa olsun gene alır oyları,kötünün iyisi bir bakıma(ben demiyorum gerçi) yaptığı bazı alt geçitler nizamında olmamış olabilir,yeri geliyor eleştiriyoruz ama kimin adı zikredilse kendi görüşünüzden olmayan kusura bakmayın saçmalıyorsunuz bazen bizde iç meselelerini bilmiyoruz büyükşehirin,konulara vakıf olan ilgiler vardır belki ama vatandaş gözüyle bakınca 10 şeyden 8'i, 9'u iyi görünüyor benim bildiğim kötü bir yer Çetin Emeç bulvarı;hakkaten sakat yapılmış hatta konusunu ben açmıştım,oy verdiğim adamın yaptığı bu köprüyü göstermek için! keşke yapılmasaymış dedirtecek şekilde kazalar oldu lütfen örnek gösterin,atıp tutmayın! geçenlerde Çukurambar'da bir alan gördüm büyükşehir bazı iyi yerleri kendine ayırmış konut yapımı için kendimce kızdım ama o mevkiye kim gelirse gelsin kendine yontacaktır;biz Türk vatandaşı olarak malesef bu tarz şeylere alıştık başkası yapsın onu da övelim kardeşim Yenimahalle belediyesinin X partliden belediye başkanı seçim asfaltı dışında iş yapmadı,yaptıda biz mi arkamıza sakladık yav? Büyükşehir belediyesi Çiftlik'i düzenleyecekmiş hemzemin geçidi düzenleyip oraya alt geçit yaptıracakmış bizim Kayseri'de bir tabir vardır: "gadasını aldırırım" bende gadasını aldırırım hiç ellemem o köprüye milletin işi gücü ne; beklesin demi! Murat Karayalçın'ı özlediniz galiba ben bu adama hangi partide olursa olsun gene oyumu veririm adaylıktan
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Ankara eski şehrim.. üniversiteyi de ora okudum.. Ayrılalı 22 yıl oldu.. 1 ay önce Ankarada idik... 22 yılın son 10 mu 15 şinde mi Gökçek belediye başkanı idi tam bilmiyorum.. Ama özellikle Kızılay'daki alt geçit değil düpediz dehliz.. Yapılanlar az değil ama yapılmayanlar veya gereği gibi yapılmayanlar daha çok... Kim gelirse gelsin bir gelişme olacaktı.. yerinde sayacak değil zaten... Doğal akış hızında yapılan yatırımlar kimseyi özel yapmaz.. hele hele bu kadar şaibe ile.... hiç yapmaz.. Emin Çölaşan okumam...pek de sevmem.... Yerel yönetimlerin güçlerinin ve yetkilerinin artmasından yanayım ama halkın ve yargının denetim yetkisi arttırılarak olmalı...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #16 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor Alıntı:
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #17 |
abi eleştirinin sınırları olur Ulaş abi demiş ki belgeleri inceledim şöyle şöyle;doğrudur yani olabilir belki biz bazı şeyleri irdelemediğimiz için bilemeyiz belki ama adam köprü,alt geçit yapmış, bir yer yapmış vay efendim bu neden böyle, bu neden şöyle... tabi ki eleştireceğiz köprüsünü,alt geçitini ama; bu adam yaptı diye değil...
| | |
| | #18 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
Evet hortum kötü bir şey. Ama sadece hortum daha kötü bir şey ![]() Bana sorulacak olursa, Başkenti imar yönünden bu kadar bir başkası geliştiremezdi. İlerde belki geliştirebilecekler çıkabilir ama şuan sanmıyorum olduğunu. Kaldıki kaç seçimdir Ankara halkı bu insanı seçiyor. Neden seçtiğini bir araştırmak lazım.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| MdfyM Team | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Ucin +1
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #20 |
Gençlik kollarını oğluna emanet etmiş galiba adını anmayayım ama eğer oğlu benim önceden bildiğim(uzaktan) oğlu ise gençlik kollarının vay haline... Belediye başkanlığı için hazırlıyormuş galiba oğlunu,Başkent üni.de olanlar oğlunu biliyordur herhalde... hocanın suratına tükürmüş bir adam,belediye başkanı ne kelime,allame- cihan olsa vız gelir tırıs gider... bakın bir açıdan daha eleştireyim: gördüğünüz o Armada Melih Gökçek,Sinan Aygün ve Turgut Altınok'un ne güzel yer tutmuşlar demi? ne yapalım bu işler böyle,gene hizmet ediyor yeri geliyor eve ekmek getiren ama akş** içince karısını,çocuğunu döven birini düşünün eve ekmek getirdiği için seslenmeyen kadın oluyoruz işte... seçimden seçime bir tepki göstermek dışında bir yaptırımımız olamıyor teslimiyetçi bir zihniyette olduğumuz manasına gelmez bu tabi...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|