Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Toplantılar & Etkinlikler > Ankara

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 08-03-2007, 22:41   #11
Aktif Üye

driftmen - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor

Arkadaşlar burda kimseyi övecek falan deyilim.. veya tarafda deyilim. herşey ortada. balık hafızasını bir kenara bırakın artık. siz nankörmüsünüz yoksa geçmişimi bilmiyorsunuz veya yaşınızmı küçük hatırlamıyorsunuz? yolmu yapmış diyenler var.şuan hiç duraklamadan ışıkda beklemeden geçtiğiniz o alt geçitler melih gökçeğin eseridir. daha önceki hiçbir belediye bunları yapmamıştır ve çabada göstermemiştir. yurt dışına çıkan arkadaşlar varsa karşılaştırsınlar. çıkıpda "ne yaptı ki? " demesi kolay.hangi belediye ne yapmış daha önce? bu adam hangi davayı kaybetmiş hangisinde suçlu bulunmuşki para yemiş falan diyorusunuz kişisel kinlerinizi bir kenara bırakın.objektif olun. kameralı sistem tüm avrupa ülkelerinde kullanılıyor ve fotografınızı ceza ile birlikte yolluyorlar.bu durumda itirazda edemiyorsunuz.tabi hız yapamıyacagınız için bu tür tepkiler veriyorsanız ayrı mesele. her konuda bu adam şimdiye kadarki gelenler içinde en iyi hizmeti veren kişidir.bu her konuda böyle.aldıgı otobüslere bir bakın ,birde eski belediyelerin aldıgı hurda macar otobüslerine bir bakın.hoşunuza gitsin veya gitmesin hizmetler ortada.

driftmen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2007, 23:28   #12
AOVGFG

Ucin - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: uçar gider

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi driftmen Mesajı Göster
Arkadaşlar burda kimseyi övecek falan deyilim.. veya tarafda deyilim. herşey ortada. balık hafızasını bir kenara bırakın artık. siz nankörmüsünüz yoksa geçmişimi bilmiyorsunuz veya yaşınızmı küçük hatırlamıyorsunuz? yolmu yapmış diyenler var.şuan hiç duraklamadan ışıkda beklemeden geçtiğiniz o alt geçitler melih gökçeğin eseridir. daha önceki hiçbir belediye bunları yapmamıştır ve çabada göstermemiştir. yurt dışına çıkan arkadaşlar varsa karşılaştırsınlar. çıkıpda "ne yaptı ki? " demesi kolay.hangi belediye ne yapmış daha önce? bu adam hangi davayı kaybetmiş hangisinde suçlu bulunmuşki para yemiş falan diyorusunuz kişisel kinlerinizi bir kenara bırakın.objektif olun. kameralı sistem tüm avrupa ülkelerinde kullanılıyor ve fotografınızı ceza ile birlikte yolluyorlar.bu durumda itirazda edemiyorsunuz.tabi hız yapamıyacagınız için bu tür tepkiler veriyorsanız ayrı mesele. her konuda bu adam şimdiye kadarki gelenler içinde en iyi hizmeti veren kişidir.bu her konuda böyle.aldıgı otobüslere bir bakın ,birde eski belediyelerin aldıgı hurda macar otobüslerine bir bakın.hoşunuza gitsin veya gitmesin hizmetler ortada.
Verdiği hizmetin kaç katı para götürdüğünü belgeleriyle gördüm, kafasında sarı halkayla gökten önüme inse boş artık. Şehire yaptıklarıyla birlikte kendisine yaptıklarını da bütün olarak düşünüp tartarsanız, o zaman Avrupa ülkeleriyle kıyaslamayı tekrar düşünmeniz gerekir. Açılan davalarda suçlu bulunmaması temiz olduğunu değil, bu konuda prof. davranarak yaptıklarını kılıfına uydurduğunu gösterir. Beş para etmeyen bir karaktere sahip olması da başka bir yönü fakan burdaki konu o değil.

Eski 09-03-2007, 17:25   #13
Senior Member

RoadFighter - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!

ne istiyorsunuz arkadaşlar?
evinizin önüne 24 saat hizmet mi?
bu adam Ankara'ya yapılabilecek çoğu şeyi yaptı ve halada yapıyor
olaylara" kendi görüşümden değil" cephesinden bakmayın
şurda 3-5 önemli mevkide,işlerden anlayan adam vardır belki,bazı açıklarını görmüş olabilir ama Emin Çölaşandan okuyup şöyle böyle adam diye tekrarlamayın.

gene elinde ki paraların bir kısmı ile birşeyler yapmaya çalışıyor
seçimlerde hizmet naraları atıpta yıllarca bir çivi çakmayan zihniyeti Allah göstermesin,şeytan görsün yüzlerini...

Melih Gökçek hangi partide olursa olsun gene alır oyları,kötünün iyisi bir bakıma(ben demiyorum gerçi)
yaptığı bazı alt geçitler nizamında olmamış olabilir,yeri geliyor eleştiriyoruz ama
kimin adı zikredilse kendi görüşünüzden olmayan kusura bakmayın saçmalıyorsunuz bazen

bizde iç meselelerini bilmiyoruz büyükşehirin,konulara vakıf olan ilgiler vardır belki ama
vatandaş gözüyle bakınca 10 şeyden 8'i, 9'u iyi görünüyor

benim bildiğim kötü bir yer Çetin Emeç bulvarı;hakkaten sakat yapılmış
hatta konusunu ben açmıştım,oy verdiğim adamın yaptığı bu köprüyü göstermek için!
keşke yapılmasaymış dedirtecek şekilde kazalar oldu
lütfen örnek gösterin,atıp tutmayın!

geçenlerde Çukurambar'da bir alan gördüm büyükşehir bazı iyi yerleri kendine ayırmış konut yapımı için
kendimce kızdım ama o mevkiye kim gelirse gelsin kendine yontacaktır;biz Türk vatandaşı olarak malesef bu tarz şeylere alıştık

başkası yapsın onu da övelim kardeşim
Yenimahalle belediyesinin X partliden belediye başkanı seçim asfaltı dışında iş yapmadı,yaptıda biz mi arkamıza sakladık yav?

Büyükşehir belediyesi Çiftlik'i düzenleyecekmiş
hemzemin geçidi düzenleyip oraya alt geçit yaptıracakmış
bizim Kayseri'de bir tabir vardır:
"gadasını aldırırım"
bende gadasını aldırırım hiç ellemem o köprüye milletin işi gücü ne; beklesin demi!

Murat Karayalçın'ı özlediniz galiba
ben bu adama hangi partide olursa olsun gene oyumu veririm
adaylıktan

Think. Feel. Drive.
RoadFighter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-2007, 17:25   #14
Senior Member

ne istiyorsunuz arkadaşlar?
evinizin önüne 24 saat hizmet mi?
bu adam Ankara'ya yapılabilecek çoğu şeyi yaptı ve halada yapıyor
olaylara" kendi görüşümden değil" cephesinden bakmayın
şurda 3-5 önemli mevkide,işlerden anlayan adam vardır belki,bazı açıklarını görmüş olabilir ama Emin Çölaşandan okuyup şöyle böyle adam diye tekrarlamayın.

gene elinde ki paraların bir kısmı ile birşeyler yapmaya çalışıyor
seçimlerde hizmet naraları atıpta yıllarca bir çivi çakmayan zihniyeti Allah göstermesin,şeytan görsün yüzlerini...

Melih Gökçek hangi partide olursa olsun gene alır oyları,kötünün iyisi bir bakıma(ben demiyorum gerçi)
yaptığı bazı alt geçitler nizamında olmamış olabilir,yeri geliyor eleştiriyoruz ama
kimin adı zikredilse kendi görüşünüzden olmayan kusura bakmayın saçmalıyorsunuz bazen

bizde iç meselelerini bilmiyoruz büyükşehirin,konulara vakıf olan ilgiler vardır belki ama
vatandaş gözüyle bakınca 10 şeyden 8'i, 9'u iyi görünüyor

benim bildiğim kötü bir yer Çetin Emeç bulvarı;hakkaten sakat yapılmış
hatta konusunu ben açmıştım,oy verdiğim adamın yaptığı bu köprüyü göstermek için!
keşke yapılmasaymış dedirtecek şekilde kazalar oldu
lütfen örnek gösterin,atıp tutmayın!

geçenlerde Çukurambar'da bir alan gördüm büyükşehir bazı iyi yerleri kendine ayırmış konut yapımı için
kendimce kızdım ama o mevkiye kim gelirse gelsin kendine yontacaktır;biz Türk vatandaşı olarak malesef bu tarz şeylere alıştık

başkası yapsın onu da övelim kardeşim
Yenimahalle belediyesinin X partliden belediye başkanı seçim asfaltı dışında iş yapmadı,yaptıda biz mi arkamıza sakladık yav?

Büyükşehir belediyesi Çiftlik'i düzenleyecekmiş
hemzemin geçidi düzenleyip oraya alt geçit yaptıracakmış
bizim Kayseri'de bir tabir vardır:
"gadasını aldırırım"
bende gadasını aldırırım hiç ellemem o köprüye milletin işi gücü ne; beklesin demi!

Murat Karayalçın'ı özlediniz galiba
ben bu adama hangi partide olursa olsun gene oyumu veririm
adaylıktan

Think. Feel. Drive.
Eski 09-03-2007, 17:34   #15
Senior Member

Otomobil: var

Ankara eski şehrim.. üniversiteyi de ora okudum.. Ayrılalı 22 yıl oldu.. 1 ay önce Ankarada idik... 22 yılın son 10 mu 15 şinde mi Gökçek belediye başkanı idi tam bilmiyorum.. Ama özellikle Kızılay'daki alt geçit değil düpediz dehliz.. Yapılanlar az değil ama yapılmayanlar veya gereği gibi yapılmayanlar daha çok...

Kim gelirse gelsin bir gelişme olacaktı.. yerinde sayacak değil zaten... Doğal akış hızında yapılan yatırımlar kimseyi özel yapmaz.. hele hele bu kadar şaibe ile.... hiç yapmaz..

Emin Çölaşan okumam...pek de sevmem....

Yerel yönetimlerin güçlerinin ve yetkilerinin artmasından yanayım ama halkın ve yargının denetim yetkisi arttırılarak olmalı...

Eski 09-03-2007, 17:39   #16
Senior Member

Otomobil: var

Alıntı:
hıza duyarlı kameralarla aşırı hızın ve kural ihlallerinin önüne geçeceğini ve kesilen cezlarının % 60 ının belediye bütçesine girerek yolların onarımında ve yeni yolların yapımında kullanılacağını söyledi. Geri kalan %40 da Maliye bütcesine girecekmiş
Kameralı koyunca millet hız yapmaz kesilecek ceza da olmaz... dolayısı ile yeni projeler için kaynak... millet kaynak olalım diye kamerayı görünce gaza mı basacak.. ben de bu mantığı anlamadım gitti.. Birileri bir şey yapınca halkta salak aynı şekilde yaptığını yapmaya devam mı edecek sanki....

Eski 09-03-2007, 17:39   #17
Senior Member

abi eleştirinin sınırları olur
Ulaş abi demiş ki belgeleri inceledim şöyle şöyle;doğrudur yani olabilir belki
biz bazı şeyleri irdelemediğimiz için bilemeyiz belki

ama adam köprü,alt geçit yapmış, bir yer yapmış
vay efendim bu neden böyle, bu neden şöyle...
tabi ki eleştireceğiz köprüsünü,alt geçitini ama;
bu adam yaptı diye değil...

Think. Feel. Drive.
Eski 09-03-2007, 17:50   #18
TYR
Supervisor

TYR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Evet hortum kötü bir şey. Ama sadece hortum daha kötü bir şey

Bana sorulacak olursa, Başkenti imar yönünden bu kadar bir başkası geliştiremezdi.
İlerde belki geliştirebilecekler çıkabilir ama şuan sanmıyorum olduğunu.
Kaldıki kaç seçimdir Ankara halkı bu insanı seçiyor. Neden seçtiğini bir araştırmak lazım.

Eski 09-03-2007, 18:04   #19
MdfyM Team

t1022 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1

Ucin +1

Eski 09-03-2007, 21:30   #20
Senior Member

Gençlik kollarını oğluna emanet etmiş galiba
adını anmayayım ama eğer oğlu benim önceden bildiğim(uzaktan) oğlu ise gençlik kollarının vay haline...
Belediye başkanlığı için hazırlıyormuş galiba oğlunu,Başkent üni.de olanlar oğlunu biliyordur herhalde...
hocanın suratına tükürmüş bir adam,belediye başkanı ne kelime,allame- cihan olsa vız gelir tırıs gider...

bakın bir açıdan daha eleştireyim:
gördüğünüz o Armada Melih Gökçek,Sinan Aygün ve Turgut Altınok'un
ne güzel yer tutmuşlar demi?
ne yapalım bu işler böyle,gene hizmet ediyor yeri geliyor
eve ekmek getiren ama akş** içince karısını,çocuğunu döven birini düşünün
eve ekmek getirdiği için seslenmeyen kadın oluyoruz işte...
seçimden seçime bir tepki göstermek dışında bir yaptırımımız olamıyor
teslimiyetçi bir zihniyette olduğumuz manasına gelmez bu tabi...

Think. Feel. Drive.
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları