"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Melih Gökçek Ankaranın çevre yollarında ve merkezde yaşanan kazalardan sonra kontrolün kendisine verilmesini istedi hıza duyarlı kameralarla aşırı hızın ve kural ihlallerinin önüne geçeceğini ve kesilen cezlarının % 60 ının belediye bütçesine girerek yolların onarımında ve yeni yolların yapımında kullanılacağını söyledi. Geri kalan %40 da Maliye bütcesine girecekmiş Hürriyet Ankara |
| | |
| | #2 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Kontrolün belediyeye verilmesi bence güzel bir düşünce ve eminimki şuankinden daha iyi olacaktır.
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Hımm... Yani %60'ı Melih Gökçek'e gidecek.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
yapar yapmasınada ihaleler kimlere verilir bi düşünün...ne kadar gösterip kaça mal ederler..devleti soyarlar yine..
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
çetin emeç alt gecitini eskişehir yolu yapılırken ihmaller yuzunden yapılan kazaları düşünüyorumdaa benim elimde olsa ona anca yaptıgı parkların içöindeki yolları yaptırrıdım yada bu susuzlukta yaptıgı havuzların etrafınıı!!!!!!!!!!!
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
M.G diyorsa doğrudur yapar;komploya gerek yok...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #7 |
| Uur | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
Sanki o kazalar benim yüzümden oluyor.Hep adamın yaptığı yollar yüzünden oluyor birde yetkiyi kendisine istiyor ne alaka sen yolu düzgün yaptın mı sanki.Ama eminim heryeri kameralarla doldurur ve belediyeye müthiş bir gelir kapısı açar.Tabi ihaleleride yandaşlarına verir.
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
aman sakın abi...yolları iptal edip park çay bahçesi ve mesire yeri yapar mazallah .Ama yollardaki bozukluğu düzeltmeye de talipse ona bişey demem.yola çıkınca kendimi WRC pilotu gibi hissediyorum tümseklerden , çukurlardan kaçıcam diye akrobasi yapıyorum resmen. |
| | |
| | #9 |
| quailified 307 hdi owner | Re: Melih Gökçek Ankara trafiğinin sorumluluğunu istiyor
pazar parlak gozukmuski melih bey goz dikmis
|
| | |
| | #10 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
O adama günahımı emanet etmem, etmemek de lazım. Bir de büyük şehrin trafiğini istemiş.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|