"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Old, Very Old Member | Konsere Davet :time: Arkadaşlar çok çok profesyonelce değil ama konservatuar öğrencisi birkaç arkadaşımla birlikte hiçbir siyasi yada maddi amacı olmaksızın sadece eğlenmek amaçlı bir konser veriyoruz. Bütün modifiyem ailesi davetlidir. Girişte hiçbir şekilde ücret talep edilmeyecektir. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Konsere Davet :time:
Nurettin yer va zaman söyle koçum seve seve gelirik....
|
| | |
| | #3 |
| Old, Very Old Member | Re: Konsere Davet :time:
Davetiyede yazıyoda genede ekleyeyim .................................................. ....... YER : KEMAL SUNAL SAHNESİ ( ATATÜRK SPOR SALONU KARŞISI ) ULUS TARİH : 30 NİSAN 2005 CUMARTESİ SAAT : 19:.30 |
| | |
| | #4 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
| Re: Konsere Davet :time:
toplanıp gitsek çok güzel olur 20 sinde ankaradayım gelmek isterim abi ne tarz çalıyosunuz?
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| | #5 |
| Junior Member | Re: Konsere Davet :time:
abi mükemmel olur ben seve geliyim
|
| | |
| | #6 |
| GC8 Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 25
hepberaber gidelim ?
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Old, Very Old Member | Re: Konsere Davet :time: Alıntı:
Çok profesyonelce değil, diğer arkadaşların ilk konserleri ama amaç eğlence... TOplanıp gelin... | |
| | |
| | #8 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
Ok çatal kardeş o gece yanındayız |
| | |
| | #9 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Konsere Davet :time:
Hep beraber buluşup gidicekmiyiz yoksa orada mı görüşeceğiz. Ben mesela toplantılara gelemdiğim için tanımıyorum sizleri ![]() Bi aksilik olmazsa gelmek isterim. (Bu arada Resim gözükmüyor)
__________________ PART I |
| | |
| | #10 |
| k2284 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
Nurettin abi ön grup olarak çıkabilirmiyiz? Bizde duman fln papa roach , system of a down , maryln manson fln calıorz... bizde çok iyi değiliz
__________________ http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42 7>6 .. 7 büyüktür 6 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|