"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Kız yetiştirme yurdu ziyareti
Bi tanıdığımızın gönüllü olarak çalıştığı bir yetiştirme yurduna bu hafta sonu ziyarete gideceğim bi yaraya merhem olmak adına bi ihtiyaçları olup olmadığını sordum saç kurutma makineleri yokmuş. O nednele banyodan sonra saçlarını kurutamadıklarından hasta oluyorlarmış. 6-11 yaş arası kız çocuklarının kaldığı yurtta 30 küsür çocuk kalıyor ben ve eşim bi 10 tane saç kurutma makinası alacağız iş arkadaşlarımdanda 4-5 tane gelecek sanırım. Eğer sizde katılmak isterseniz 1-2 tane makine alabilirseniz hatta alamasanız bile eşlik etmek isterseniz lütfen pm üzerinden görüşelim bosch marka makinayı 40 ytl ye ayarladım siz başka marka cihazlarda alabilirsiniz tabi ama lütfen kendinize alırmış gibi alın yani 3 gün sonra bozulacak bişey olmasın Hiç olmassa toplamda 20 makina götürmek istiyorum ama imkanlarım bu kadar. Gelemeyecek ama katkı sunmak isteyenlerden perşembe yada cuma günü makineleri elden teslim aldırabilirim Sevgili arkadaşlar özel nedenlerden dolayı yetiştirme yurdunun ismini veremiyorum ama pm yoluyla verebilirim. Saygılarımla
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
aldım cevap yazdım kanka saol
| | |
| | #4 |
güncel bi philips bayisi arkadaşım profilo marka saç kurutma makinasını 20 ytlye ayarladı saolsun ![]() PROFILO
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen godfather : 02-04-2008 - 15:33 |
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 14-01-2006
|
godfather, bir tasarımcının nasıl yardımı dokunur diye düşünürsek ben şöyle bir teklifte bulunayım. tabi kabul ederlerse.. Herhangi bir ücret almadan o yetiştirme yurdunun web sitesi yok ise yapmak isterim. SHÇEK yakında tüm kuruluşlarının kendilerine ait sitelerinin olmasını isteyecek ve gidip ücretli olarak başka bir yere yaptırmalarına gönlüm el vermeyeceği için ücret talep etmeden bu yük'ün altına girmeye hazırım. cevabını bekliyorum.
__________________ Mayıs'da ASKER! |
| | |
| | #6 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Orhan bravo sana bu çabaların haz ını yaşamış biri olarak tebrik ederim seni |
| | |
| | #7 |
öyle bi ihtiyaçları varmıdır bilmiyorum ama sorarım teşekkür ederim ilgine saolasın
| | |
| | #8 | |
Blog Kayıtları: 4 | Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #9 |
güncel bugün makinelerin hepsini alacağım ekonomik katkıya gerek kalmadı
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|