"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
| Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali lem direk olaylara bööle kavga gurultu dalmadık da adamlar tam ökuz ve ellerinde o kapıların kumandalari, sallayıp adam sanıyolar kendilerini.. Anladılar adam olmadıklarını paparaları yıyınce ama simdi de diyalog içine girecek yuzum yok pek, direk sola yanasıyom üzerlerine dogru giderek, diplerinden gecip ![]() Nese konu sapmasın .. Bu seneki katılan araclar belli mi ? gecen sene kontenjan hikayesi vardı sanırıoım ? |
| | |
| | #22 |
| teampalio | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
arkadaslar böyle olayların içeride yasanmıyor olmasının nedeni kapı güvenlik adamın kapıdan girişinden belli oluyor içeride olay cıkarıp cıkarmayacagı onun için kapı güvenlik sart hacettepede ama bu kadar cok kişiye kefil olamam eger izleyici olarak gelmek isteyenler olursa arabalarını parka burakırlar bizimle beraber gelirler.
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu |
| | |
| | #23 |
| BAVIERA TIGER | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
Bi Aksilik Olmazsa Cuma Ordayim
|
| | |
| | #25 | |
| SAxo VtS TUrboO | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #26 |
| teampalio | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
ahmet abi gerek yok katılacakgınıza dair bilgiyi aldım bekliyoruz. kontenjan yok katılımcı bütün arkadaslara yer vermeye calısacagız. sabah kaçta olacagı ilk sayfada programda yazıyor. saat 10,15
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
| Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
Hocam ben de gelmek istiyorum ama daha Ankara' dan kimseyle de tanışma fırsatım olmadı. Kapıda buluşulacaksa bir arkadaş bana özelden falan bir cep telefonu atabilir mi?
|
| | |
| | #28 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
ben ordaydım , bende kimseyi tanımıyordum gezdim biraz ...vs oy bile kullandım no :x honda ya gitti oyum arabalar arasında Honda hakim markaydı ... |
| | |
| | #29 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
Evet bugün ben de bir ara uğradım modifiyemden 2 arkadaşla tanıştık . Arkadaşlar kim kazandı ?
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Senior Member | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
walla kim kazandı ya?? zdd ile benim oylar yabancıya gitmedi... |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|