"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| teampalio | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
tarif edeyim ama izleyici olarak araba ile girmek istersen okula problem olur adres eskişehir yolu bilkent köprüsünden sonraki köprüden girin ve yolu takip edin.
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
kimlik bıraksak sokarlar galiba .....ama hiç sokmazlar diyosan gelmeyecem....o kadar yolu boşuna katetmeyim
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Team Paşaoğlu | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali 2 senedır oldugu gıbı 3 senede oradayım ınsallah bı terslık olmazsa ılk sene 3.olmustum |
| | |
| | #14 | |
| teampalio | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali Alıntı:
mertcan bekliyoruz.
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu | |
| | |
| | #15 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
Gelecez de hacettepe çıkartması olmayan arabaları içeri almıyor bu sorunsala bir çözüm getirelim hacettepeli arkadaşım güvenlikle konuşsan da cuma günü için bilgi versen iyi olur o kadar yol gelip içeriye alınmamak da var
__________________ |
| | |
| | #16 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
walla ben okula 3 yıl stickersiz girdim, slmla ![]() ilk baslarda kaçıyodm, sora kavga ede ede tum guvenliklerle aram cok ii oldu, fakat bu sene herkezzz deişmiş, bunlarla da kavga ettim, kız arkım hacettepeli, hata birine dayanamdım vurdum arabayl kaputa dustu baya karıstı neyse, kanka olamadim artık ben de zorlamıyom, bi sansım uzun cocuk var ona den gelirseniz- zayıf esmer- iyi cocuktur |
| | |
| | #17 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
Eşgali alınmıştır , tamam....! |
| | |
| | #18 |
| raider | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
abi zaten bu odtu hacettepenin bu giriş olayına hastayım ben odtu mezunuyum mezuniyet günümden 1 gün önce içeri girmeye calıstım adam almam dedi adanadan kız arkadasım gelmiş ya hastamısın sen dedim ben kac senedir bu okulda okuyorum stickersız arabayla girip cıkıyoruum kaldıki yarın mezuniyet törenii var adama yassak kardeşim dedi baska bise demedii bende adanalı damarım kabarınaca önce bi güsel küfür ettim sonrada kapıya bitane koyduum gittim şikayet ettim sonuc yoook tabiii birazcık daha olay cıkarsam jandarma alır içerii hemen sonra mezuniyet içerde gecerdii ama artık deişmiş yaa 3 ytl park parası veriyorum cok rahat giriyoruum
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
| Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali Alıntı:
bi de takım elbise geziorm ya hep işten dolayı, tırstı denyolar iicene ahauhua ![]() bklm yine bi zorlıcam bu senliklerde, akşamustu alırlar belki, ya da baarınırm yine 2-3 | |
| | |
| | #20 | |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
| Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali Alıntı:
İŞTE SEBEP BULUNDU ![]() adamlar üniversite güvenliği eeeee biliyorlar olayları ...... Bende 3-4 tk. elbiseli gitsem belkide 50 mtreden açarlar kapıları hahahaa
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|