"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| teampalio | HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali ![]() Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motor Sporları Topluluğu Modifiye Festivali 19 Mayıs günü HUNOMOST olarak Power Tech, ZER Elektronik ve Mustafa Saatçi Otomotiv desteğiyle artık gelenekselleşen modifiye festivalimizin üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Bu festival her yıl Hacettepe Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilmektedir ve birbirinden güzel araçların katılımıyla ulusal basın-yayın organlarında ve internet sayfalarında yer almaktadır. Festivalin ana ilkesi modifiye kültürünün üniversite öğrencilerine tanıtılmasıdır. Bu kapsamda festivale katılan araçlar arasında bir güzellik yarışması düzenlenmektedir ve araçlar şenlikleri gezenlerin beğenisine sunulmaktadır. Yapılan oylama sonucundaysa dereceye giren otomobiller belirlenir ve sahipleri sahnede ödülleri verilerek onure edilir. Sizleri de bu festivalde aramızda görmekten mutluluk duyarız. Festivale katılmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Şafak: 0 505 584 67 68 safak03@hacettepe.edu.tr Akay: 0 535 487 34 86 akay04@hacettepe.edu.tr Festival Programı 10:15 Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi ana kapısında buluşma 10:30 Öncü araç liderliğinde festival alanına varış ve yerleşim 10:45 Kapı numarası dağıtımı 11:00 Oylama başlangıcı 16:30 Oylama sonu 17:15 Ödül töreni * Her türlü sorunuzu yukarıdaki iletişim yollarıyla ya da bu forumdan iletebilirsiniz. 19 Mayıs günü görüşmek dileğiyle.
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu |
| | |
| | #2 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
bir terslik olmazsa oradayım... bu arada bizden araba götürecek olacak mı?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| teampalio | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
gecen seneki butun arkadasları bekliyoruz tek tek davet bekleyenler varsa herkese özel davet gönderebilirim neyse ben davet edeyim öncelikle teampalio dan cem ve tolga abi sonra rıfat abi geliyor ahmet abi ve agır abimiz halil abi herkesi bekliyrouz bu sene yerimiz daha güzel tatil günü bol eglence aksamda sizlere teoman konseri daha ne olsun.
| | |
| | #5 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
benm jip orda, orta sirada 3.-4. araba ahahua tanıdım aslan parcasını hemen.. Benm S4 19 u na yetişecek buyuk ihtimalle , 2 ayrı kargo gelmiş yurtdısından p.tesi alcam ama iş nedeniyle getiremicem arabayı ![]() ki zaten zottirik megan 1. oldu, orda film koptu, bizim yakışıklılık yarışmasi ile ayni kefede oluyo malesef.. |
| | |
| | #6 |
| teampalio | Re: HUNOMOST PowerTech Modifiye Festivali
megane ın birinci oldugu 2 sene önce idi artık daha profesyonel yapıyoruz sponsorumuz var gecen sene sıralama ya giren 3 aracdada turbo vardı 2 tanesindede nos ve daha neler neler. Evet kampüs içersinde oluyor.
| | |
| | #7 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
modifiyesiz araçla , misafir veya izleyici statusunde festivale katılabilirmiyiz ; okula girişte problem yaşarmıyız |
| | |
| | #8 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
GEcen sene de ordaydım zaten, evet gecen sene daha makul arabalar birinci oldu, 19 jantli modlu rav4 de benimkiyid |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
İzlemek amaçlı gelebilirmiyiz......arabayla girmek sorun olurmu kampüse Bu arada sertaç abi senin rav4 sırıtıyo
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Bide mekanı tarif etseniz.....kaç senedir Ankaradayım Hacettepeninde önünden geçmişimdir muhakkak ama(küçükken) yerini çıkaramadım .....nasıl gitcez bi tarif etse biriama izleyici olarak katılamazsak(kampüse arabayla girişi sorun ederlerse) tarif etmeyin boşuna
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|