"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| The Pﮮäץboy | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Helal olsun.... Hayırlı teskereler...
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #32 |
| BAVIERA TIGER | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
ne hakkım varkı dıcem,neyse olsun yınede helal olsun kardes
|
| | |
| | #33 |
| delice | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Arkadaşlar hepinize selam. Cumartesi akş**ı evime gelebildim sonunda. Epey tuhafladım. Sivil hayattan çıkalı 50 gün olmasına rağmen çok tuhaf karşıladım herşeyi. Epey unutturmuşlar bize sivili. Umarım en kısa zamanda bir toplantı olurda görüşmek fırsatını yakalarım. Kendinize iyi bakın. Herkese hayırlı bayramlar şimdiden...
|
| | |
| | #34 |
| Old, Very Old Member | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Ben askerliğim boyunca sürekli Ankara' ya gelip gigiyodum. Uzun bir süresini evde geçirdim desem yeridir. Bu seferde ben acayip bi şekilde abondene olmuştum. Ne askerliğe nede sivil hayata alış**ıyodum... Buraya geliyorum millet sivil yadırgıyorum, birliğime dönüyorum herkes kurbağa gibi gene şaşırıyordum... Allah kolaylık versin.... |
| | |
| | #35 |
| since 2001 | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
piltom delim kısaca deli pilot um benim ben anca görüyorum ya msjini kusura bakmazsın değilmi hayırlı tezkereler sana git gel çabukta uçulacak yeni yollar keşfettiim ben bu sefer rekor kıracam
__________________ BMWdüşmaniJaponhastasiYollarınfatihiPlaka ezberletenogamemanyagıModifiyecirallycihızmanyaKıs aca Ben |
| | |
| | #36 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-11-2005
| Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
hayırlı teskereler...
|
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| 無限 Kayıt Tarihi: 02-06-2004
hayırlı teskereler
|
| | |
| | #38 |
| __________________ | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
hayırlı tesekerel kolay gele
__________________ |
| | |
| | #39 |
| Pesimist üye | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
helal olsun kardeşim.
|
| | |
| | #40 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
hayırlı teskereler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|