"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| delice | ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Arkadaşlar öncelikle yeni bir konu olarak açtığım için belki tepki gösterenler olur, onun için şimdiden özür dilerim. Mesajı okuyunca heyecanımı sizde anlayacaksınız. Önümüzdeki hafta çarşamba günü yani 23.Kasım.2005 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kütahya'ya Makam Araçları Sürücüsü olarak teslim oluyorum. Sonunda en çok istediğim askerlik görevimi yapmaya gidiyorum. Benim hayatımda (iş, evlilik vs.)herzaman olumsuz etki bırakan askerlik derdinden kurtulmaya gidiyorum. Herkes kendine iyi baksın ve hakkınızı helal edin. Telefonumda arıza oluştuğu için herkesin numarasını kaybettim. Aramak istediğim çok kişi vardı. Eğer sesinizi benden eksik etmezseniz sevinirim. Numaramı aşağıya yazıyorum, aramak isteyen olursa çok sevinirim. Tekrardan herkese selamlar ve saygılar. Kendinize, arabanıza çok iyi bakın. Görüşmek üzere... Cep: 0544 437 39 87 Ev : 0312 272 20 10 Mesajı son düzenleyen deli pilot : 18-11-2005 - 15:09 |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Oooo kardeşim hayırlı teskereler, güle güle git, güle güle gel
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Old, Very Old Member | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Tamam bıdırdamayız bu sefer... Sana hayırlı teskereler diliyorum. Sayılı gün geçiyo wallaa.. Önemli olan eğitim birliği sonrası nerde olduğun... Hayırlısı olsun bakalım
|
| | |
| | #4 |
| Korhan | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
ayın 12 sindede (aralık)bende teslim oluyorum hadi bakalımmmm
__________________ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR |
| | |
| | #5 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Hayırlı teskereler
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #6 |
| Old, Very Old Member | Re: ..::Hakkınızı Helal Edin::..
Ehehehe tabiki bu işler sırayla.......
|
| | |
| | #7 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
Hayırlı teskereler
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #8 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
Hayırlı teskereler Muharrem git gel bi toplantı ayarlıyalım
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #9 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
aralık ilk hafta sınav sonra kokocano ile birlikte biz de geliyoruz hiç merak etme ![]() hepimize hayırlı teskereler...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
hayırlı teskereler
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|