"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| teampalio |
Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motor Sporları Topluluğu (HUNOMOST) ![]() Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motor Sporları Topluluğu olarak Power Tech'in desteğiyle düzenlediğimiz Modifiye Festivali programı ve başvuru formu. 15 Mayıs Hacettepe Kemal Uludağ Rallisi. 16 Mayıs ralli ve off road araçları standımızda sergilecek 17 Mayıs Ödüllü Modifiye Festivali: modifiye yarısması ve ödül töreni 18 Mayıs klasik otolar, Amerikan otomobilleri ve motosikletler standımızda sergilenecek * HUNOMOST şenlik programında değişiklikler olabilir. Ayrıntılı bilgi almak, iletişim kurmak ve katılmak için resme tıklayın.
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu |
| | |
| | #2 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Hacettepe Üniversitesi - Power Tech Modifiye Festivali
Güzel ve kaçırılmayacak bi organizasyona benziyor. Orada olacağım inşallah.
__________________ PART I |
| | |
| | #3 |
| TATAR/MANAGER OF Q-MOST | Re: Hacettepe Üniversitesi - Power Tech Modifiye Festivali
daha önce haberini almıştık!!!! akay söylemişti. biz Q-most olarak geleceğiz.(kırıkkale motor sporları) rally de izlemek için 25 kişilik bi yer talep ediyoruz. ayrıca sizin kulubün dış ilişkiler sorumlusu ile tanışmak isteriz. AKAYa söylemiştim.1tane american aracımız var.yapmamız gerekenler neler? |
| | |
| | #4 |
| teampalio | Re: Hacettepe Üniversitesi - Power Tech Modifiye Festivali
öncelikle ben akay memnun oldum volkan(komando06) *Modifiye yarısması(17mayıs) için powertech e gidip katılım formunu doldurmak veya internetten formu indirip e-mail olarak üzerindeki adrese yollamak yeterli. *Amerikan arabaları , klasik otolar ve motosikletler (18mayıs) standında veya üst sınıf (diablo, camaro, ferrari...)(bu stand 16 - 17 -18 mayıs günleri) gibi araclar için ise bize ulasabilir veya powertech den davetiyelerinizi alabilirsiniz. *Ralli yi izlemek isteyen herkes gelip izleyebilir.
| | |
| | #5 |
| TATAR/MANAGER OF Q-MOST | Re: Hacettepe Üniversitesi - Power Tech Modifiye Festivali
teşekkürler akay(eraser)!!!!!! form sizin sitededir inşallah |
| | |
| | #6 |
evet resme tıklayın veya basvuru formu yazısına link verdik. hepinizi bekliyoruz.
| | |
| | #7 |
güncel.. abarth sabitlemedin konuyu güncelliyoruz hergün.
| | |
| | #8 |
HUNOMOST - Power Tech Modifiye Festivali birbirinden güzel otomobillerin katılımıyla gerçekleşti. Festivale gelen araçların hepsi birbirinden güzel olmakla beraber sanki özenle seçilmiş havası uyandırıyordu. Güzel olan sadece araçlar da değildi, bir gününü bize ayırıp Beytepe'ye gelecek özveriyi gösteren tüm araç sahipleri de çok kalender ve ender insanlardı. Hepsine burdan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hacettepe Üniveristesi Otomobil ve Motor Sporları Topluluğu olarak önümüze çıkan nice engele karşı elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Umuyoruzki hoş vakit geçirmişsinizdir ve bu günü herşeye rağmen güzel bir şekilde hatırlarsınız. Bize destek olan herkese ve gösterdiğiniz ilgi ve özveriye tekrar teşekkür ederiz, daha güzel günlerde görüşmek üzere... Festivalde dereceye giren araçlar 1-Subaru Impreza 2-Nissan 200SX 3-Fors Focus
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 28
| Re: Hacettepe Üniversitesi - Power Tech Modifiye Festivali
evet çok güzel bir organizasyondu ama biraz daha iyi olabilirdi. birde eraser teessüf ederim benim arabamı fors focus diye yazmışsın alındım bak şimdik. )
|
| | |
| | #10 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Hacettepe Üniversitesi - Power Tech Modifiye Festivali
Hehehe o da güzelmiş yeni farkettim
__________________ PART I |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|