"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007
| Formula G ANKARA'da!
ANOK ve TÜBİTAK işbirliği ile 16 – 22 Temmuz 2007 tarihlerinde Ankara Eski Hipodrom Gösteri Alanı’nda organize edilecek Formula – G (Güneş Enerjili Otomobiller) yarışı için Ankara Otomobil ve Motorsporları Kulubü çalışmaları başlattı. Geçtiğimiz senelerde İzmir ve İstanbul da organize edilen Formula-G yarışları bu yıl Ankara’da ![]() Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden birçok üniversitenin katıldığı Formula – G’ye bu yıl TÜBİTAK bir yenisini ekleyerek Hidrojen Otomobiller yarışını da ekliyor. Organizasyonla ilgili gelişmeleri http://www.ankaratuning.net sitesinden takip edebilirsiniz..
__________________ mevcut değilim artık. |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Formula G ANKARA'da!
Hidrojenli araçların katılması iyi olmuş, zira çok sıkıcı oluyor Güneş enerjilileri izlemek. Ya tamam destek vermek lazım, hemen her sene de gittim izlemeye IP'ye ama.. Yok abi insanı çatlatıyor yani Avustrulya'daki gibi değil ki ne aletler ne yarış. Kimisi duruyor start-finish düzlüğünde 15dk şarj oluyor falan.. ![]() Ama gönülden de destekliyorum sonuna kadar. Böyle şeylerin yapılması lazım. Üniversite budur zaten, gidip okuyup adam olma yeri falan değildir. |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
ya bizim de var bi tane hidrojen. bakalım.
|
| | |
| | #4 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
2 sene öncekine gitmiştim. Bi tanıdık sponsor olmuştu. Bunların yürümesi bile ciddi problem. Yani büyük iş beceriyolar aslında ama televizyondan izleyen "Bu ne lan böyle bisiklet daha iyi" gibi yorumlar yapıyo. Istanbulda olsa tekrar giderdim belki.
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #5 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
| Re: Formula G ANKARA'da! ++ hakkaten baya masraflı sponsor fln bulunmazsa olacak iş değil
__________________ mhmttml |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|