"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DGN Production | Extreme-Meeting
Adında anlaşılacağı gibi 10 Nisan 2005 tarihinde DragTurk.Com olarak sıradışı bir buluşma düzenliyoruz. Detaylı bilgi için tıklayın... Tüm Ankara Modifiyem davetlidir. |
| | |
| | #2 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: Extreme-Meeting
sadece izleyici olarak bi katılım yapabiliyo muyuz.... bide nası bişe olacak... ücretli mi... sitede ayrıntılı bilgi yok sanırım
|
| | |
| | #3 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Extreme-Meeting
ücretli olup olmadığı kesin değilmiş. Henüz firmalarla anlaşılamış sanırm.
__________________ PART I |
| | |
| | #4 | ||
| DGN Production | Re: Extreme-Meeting Alıntı:
Organizasyon planı : 14:00 Buluşma yerine gidecek aracı takip zamanı ( Aracı olmayanlar için hazırlanmış minibüs hareket zamanı ) 14:30 Ufak bir cafe de oturup tanışma kaynaşma faslı. 15:30 Gelen üye araçlarına ücretsiz sticker verilip henüz belli olmayan yere doğru hareket (Gelen arkadaşların tercihine göre bu yer belirlenecek; paintball, karting, bowling v.s. olabilir.) 19:30 Güzel bir akşam yemeğinden sonra ayrılık vakti;. Alıntı:
Fakat gideceğimiz yerlerde grup indiriminden yararlanacağız | ||
| | |
| | #5 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
| Re: Extreme-Meeting
Güzel bir organizasyon olucağa benziyor.. Katılmak isteyen herkez çekinmeden gidebilir.. |
| | |
| | #6 | |
| DGN Production | Re: Extreme-Meeting Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| DGN Production | Re: Extreme-Meeting
Gelen yoğun e-postalar üzerine buluşma için bir yer ve zaman ayarladık. Sizleride buluşma yerine bekliyoruz. 10 Nisan 2005 Pazar Yer : Akköprü Metro Otoparkı Saat : 14:00 Detaylar için : http://www.dragturk.com/extreme-meeting.asp |
| | |
| | #8 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Extreme-Meeting
Evet bana da mail gelmiş. Umarım orda olabilirim.
__________________ PART I |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|