"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #4502 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' Alıntı:
![]() ![]() 24 saat sonra +rp ![]() abi hayallerdeki kızı tarif etmişsin kim istemez...ama seninde dediğin gibi bulmak mesele
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4504 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
ben buldum erkin yengen işte umarım sende kafana uygun düzügn bi insanla karşılaşırsın
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4505 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' abi görme zaten rüyana falan girer allah muhafaza
| | |
| | #4506 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' yok abi bende göremiyorum... Alıntı:
bu son adayla sabahlara kadar konuştuk 1 dak. başka bişey düşünmeme izin vermedi (işle ilgili)ama benimle ilgilenmiyorsun sen dedi bende dedim eyvallah elimden gelen bu...başka birisi olsa ilgi manyağı olurdu ![]() ![]() kız dünyalar güzeli ama benden ne beklediğini anlamadım bi ilgi muhabbetidir gitti...bunaldım noktayı koydum...
__________________ ![]() | |
| | |
| Reklam |
| | #4507 | |
| Uur | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' Aynen ![]() Alıntı:
![]() Abi bu arada çok güzel yazmışsın.Ama Naci abide yazmış güzellik önemli değil diye.Gençlikten dolayı güzelliğe maalesef kanıyorum sonrada güzelliği karakterini gizlediği için sonradan öok üzülüyoruz.Ben eskiden öyle bir aşk yaşamıştım kız çirkin bir kızdı ama gerçekten beni çok seviyordu bende aynen onu.Aradan kaç sene geçti halen karşısına çıkacak cesaretim yok bişiler kalmış içimde | |
| | |
| | #4508 |
Blog Kayıtları: 4 | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
güzelliğin etkisi 3 bilemedin 4 gün sonra azap başlıyor işte ben sana tavsiyemi verdim ya inanamıyorummmmm
| | |
| | #4509 |
Blog Kayıtları: 4 | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' e hadi ama aklıma kazınıyor seni hep öyle hatırlamak istemiyorum ben
| | |
| | #4510 |
| Uur | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
Değiştirdim abi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|