"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #411 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
| Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' yavas yavas mı yapmak niyetindesin yoksa hepsini bi arada mı yaptırcan bide kirli sakallarla çok pisiko olmuşun, yakışmış
__________________ mhmttml |
| | |
| | #412 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
mehmet vakıt olmadı o yuzden yaptıramadım...egzos da ıstanbulda yapılacak.... bakalım mayıs sonuna dogru araç şekıllenır bırascık |
| | |
| | #413 |
| Senior Member | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
Selamlar. bende uzun süre önce takılmıştım buralarda.. Çok uzun bi süre geri girememiştim siteye. bende burdayım . Yoklamada adımı göremedim. ben ekliyim.. Burak.(bur4q) Organizasyonlara okul sebebiyle katılamayabilirim ama yinede denk getirmeye çalışırım.. Kıbrısta okumak zor. |
| | |
| | #414 | |
| Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' Alıntı:
yoklamada adının olmaması konuya mesaj yazan arkadaşları yazdıgımız için... senıde ekledım şimdi listeye ![]() organızasyonlar devam edıyor ve gayetde guzel oluyor ankarada olur ve vaktın de olursa senıde beklerız..... | |
| | |
| Reklam |
| | #415 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
Can bi Ankara buluşması ayarlıyalım...ist,bolu+torbalılı tayfası bişeyler ayarlayında gelelim diyorlar...
__________________ ![]() |
| | |
| | #417 |
| 06 ZGE 38 | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
bende varım arkadaşlar aranızda...
|
| | |
| | #418 |
| ARSLAN Kayıt Tarihi: 17-01-2005
arkadaslar haftasonu icin herkese tesekkür ederim. tekrarını bekliyorum. organizasyonlara elimden geldigince katılırım. |
| | |
| | #419 |
| 06 ZGE 38 | Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...'''
bidahaki organizasyonda bende varım...
|
| | |
| | #420 | ||
| Re: '''...club mdfym ANKARA nüfus sayımı...''' Alıntı:
bı de gusel bır organızasyon yapalım... gelecek arkadaşlar neler ıstedıklerını bı yazsınlar bakalım ona göre ayarlamaya çalışalım ![]() gece gezmesı ıstıyorlar mı ve kız arkadaşlarıylamı gelecekler falan belırtırlerse ıyı olur ![]() hoşgeldın ıbrahım.... buluşmalarımıza senıde beklıyoruz bu konuyu takıp edebılırsın ![]() Alıntı:
en yakın zamanda bır buluşma daha olacak.... ankarayı hareketlendırıcez ![]() her zaman beklerız | ||
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|