"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
pazar günü motor arıza ışığı yandı...ankaralılar bilir cinnah yokuşunu çıktım tam yokuşun tepesinde ikaz ışığı yandı..hemen sağa çektim aceba ne oldu diye motorun altına filan baktım...yağ vs akıtıyormu diye hiç bir şey yok gözükürde.motorun çalışması saat gibi...motor yağının aşağı inmesi için baya bir süre bekledim yağ seviyesinin durumuda gayet normaldi... ağar ağar servise gittim sonra...servisteki ustam bağladı makinayı hatayı buldu...benzin emisyon memisyon bişeyler diyodu ama ben fazla anlamadım türkçesi ne abi bunun dedim benzini nerden alıyorsun dedi,kaç oktan kullanıyorsun dedi,deponda ne kadar benzin vardı dedi...bende konya yolundaki kianın içindeki bp den alıyorum dedim.benzin azdı ama ışık yanmıyordu 95 ok.kullanıyorum dedim.benzinin kalitesinden kaynaklandığını yokuş çıkarkende benzinin iyice geri kaçmış olabileceğini ve pislik gitmiş olabileceğini söyledi.... ful gaz verdi zaten egzosdan çıkan gürültüden bütün servis bizim kata indi beşbin devirden sonra inanılmaz bi duman çıktı egzosdan baya bir gaz verdi sonra bilgisayardan hatayı sildi...allahtan başka bir sorun çıkmadı...ben kesin motorla ilgili bişeyler düşünmüştüm![]() bununla geçm,iş olsun eğer konya yolundaki kianın içindeki BP den benzin alan varsa bir daha düşünsün.... artı benzinlerin zaten kalitesiz olduğunu ve yüksek oktan benzin almamı tavsiye etti servistekiler.... Mesajı son düzenleyen erkin006 : 11-01-2007 - 10:54 |
| | |
| | #2 |
| bağa bişi olmazz | Re: Benzini bir süredir bp den alıyordum....
iyi bari ucuz yırtmışsın geçmiş olsun..
|
| | |
| | #3 |
| Re: Benzini bir süredir bp den alıyordum....
saol cem abi... serefsizler adam gibi benzin satmıyo ki...kaçak benzin kullanmayan istasyon yoktur heralde.... |
| | |
| | #4 |
| bağa bişi olmazz | Re: Benzini bir süredir BP den alıyordum....
ben benzinli araba kullanırken daima shell tercih ediyordum ama bp nin de iyi olduğunu biliyordum,bunlar kaliteli markalar ama dediğin gibi bayiden bayiye olumsuz değişiklikler olabiliyor..mazotlu arabaya geçince ise tüm markaları denedim ve en uzun km.götürenin opet olduğuna karar verdim..en uzun km.götüren başka marka önerisi olan varsa tekrar denerim.
|
| | |
| | #5 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: Benzini bir süredir BP den alıyordum....
erkin geçmiş olsun bunları şikayet edebilecek yerler varmı etkili sonuç alınabilecek. ne yapmak gerekiyor acaba |
| | |
| | #7 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
| Re: Benzini bir süredir BP den alıyordum....
geçmiş olsun erkin... aynısı benim de başıma geldi böyle bi olay...
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #8 | ||
| Re: Benzini bir süredir BP den alıyordum.... Alıntı:
benim bildiğim www.sikayetvar.com var ama orayada kim üye olup şikayet yazacak...bidaha ordan benzin almam eşime dostumuzada yaşadığımız olayı anlatırız yeter...saol murat abi ![]() Alıntı:
saol bilal | ||
| | |
| | #9 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
| Re: Benzini bir süredir BP den alıyordum....
aklıma yazıyorum.Oradan babama bana çok benzin/mazot aldığımız oldu hala babam çoğu kez ordan alır,artık yok.Geçmiş olsun.
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: Benzini bir süredir BP den alıyordum....
Ankara'da zaten adam gibi benzin alınacak bir yer yok diye biliyorum. Geçmiş olsun Erkin. Bir keresinde bana da olmuştu, marşa bastım 10 kere araba çalışmadı. 11.denememde paat diye bir ses geldi, arıza ışığı yandı ve anahtarı çektim babaya telefon ettim. Sonra nasıl olduysa çalıştı İskenderun'a kadar gittim ve bu sırada ışık falan yanmıyordu. Serviste de kalitesiz yakıttan dolayı hava-yakıt karışımını ayarlayan ya da denetleyen bir sensörün arızalandığını söylediler ama her ne hikmetse garantiden değişti.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|