"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| uur | arabamız çalındı..!
geçtiğimiz bayramdan 1 hafta önce çalınan arabamız yaklaşık 10 gündür dikmen ve balgat civarında görülmektedir.Ama ne yazıkki araca ulaşamıyoruz.O bölgede oturan arkadaşlarım plakasını altta verdiğim aracı görürseniz 155 i arayıp ihbarda bulunun yada bana haber verin şimdiden teşekkürler.Allah kimseye böööle bi durum yaşatmasın. 0533 519 83 81 Araç 1999 model beyaz şahin plaka 06 JB 895 Araç orjinal plakası ile trafik de dolanıyor. |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Re: arabamız çalındı..!
insallah bıran once bulunur
|
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Geçmiş olsun bulunur inşallah
|
| | |
| | #4 |
| bağa bişi olmazz | Re: arabamız çalındı..!
şerefsizler bide utanmadan,çekinmeden geziyorlar..umarım hemen bulunur.
|
| | |
| | #6 |
| uur | Re: arabamız çalındı..!
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar hırsızlık ve benzeri suçlar o kadar normal hale geldiki adam orjinal plakayla elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyo yuuuuhhhh diyorum artık yaaa bööle yüssüzlük bööle pişkinlik hiç bir yerde görülmemiştir sanırım |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| bağa bişi olmazz | Re: arabamız çalındı..!
kesin uyuşturucu kullanıyordur..yada arabayı adama sahte evraklarla satmışlar olmasın.
|
| | |
| | #8 | |
| uur | Re: arabamız çalındı..! Alıntı:
bu arada dostum sen ahmetlerin arkadaşımıydın ankaradan ismini hatırlamaya çalışıyorum palio vardı sende sanırım yada yanlış hatırlıyorum | |
| | |
| | #9 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 28
kullanıp atarlar bir köşeye diyecem 1 haftadır geziyorlar diyorsun kendi mahalleleri orası demekki zaten yerler malum... polis orda geniş çaplı bir arama yapmıyormu? nasıl iş anlamadım memlekete bak.. çok geçmiş olsun.. |
| | |
| | #10 |
| M coupe | Re: arabamız çalındı..!
Bulup azını yüzünü dağıtacan şerefsizlerin beyaz şahinle bizim arkadaşı gasp ettiler Ankarada kesin o arabada çalıntıdır
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|