"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 10000 RPM Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
ARKADAŞLAR ENSEVDİKLERİNİZE, KIZ ARKADAŞLARINIZA, EŞLERİNİZE YILBAŞINDA ONLARI ENÇOK SEVİNDİRECEK HEDİYEYİ VERİN. SAHİBİ OLDUGUM KUYUMCU MAZAMDA, ANKARA MDF ÜYELERİNE İNDİRİMLER YAPACAĞIM TÜM KIREDİ KARTLARINA O KOMİSYON, 12 AY VADE İMKANI SAGLAYACAĞIM. İLGİLENENLER İÇİN İ.İLKER KARTAL TEL:0312 322 15 18 CEP:0532 492 98 59 ADRES:BASINEVLERİ BASIN CAD. NO 45. KARTAL KUYUMCUSU (subay evlerini incirliye baglayan cadde) |
| | |
| | #2 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
| Re: ANKARAYA YiLBAŞi iNDiRiMi
kaçırılmicak fırsat
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| | #3 |
| alpi | Re: ANKARAYA YiLBAŞi iNDiRiMi
orda olsam emin ol ilk gelen ben olurdum burda almaya kalktim biraz tuzlu geldi vazgectim hediyeden
__________________ golf GTI |
| | |
| | #4 |
eyvallah kardeşim, yazın beklerim ank ya gelince uramayı unutma...
|
| | |
| | #5 |
| EAGLE21 | Re: ANKARAYA YiLBAŞi iNDiRiMi
abi ben subayevlerindeyim ama caddeyi bilmiyorum? birde sadece altın mı var gumus var mı malum ogrenci adamız
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #6 |
kardeş fatih köprüsünün altından basınevlerine çık yada oralarda sor. baya yakın 2 km kadar bi mesafe var. gümüş malesef yok altın ve mücevher mevcut ama biz örenci işi bişeler ayarlarız gelirsen...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|