"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BAVIERA TIGER |
MERHABA ARKADASLAR BENIM ANKARA DA DIKKATIMI CEKEN BI DURUM VAR.MODFIYE DELISI OKADAR INSAN VAR,ICI KIPIR KIPIR OLAN INSANLAR.HER HAFTASONLARI ENKADA YADA IVEDIKTE MODIFIYE HASTASI,BMW MANYAGI INSANLAR KENDI ARALARINDA TOPLANIIP BISEYLER YAPMAYA CALISIYOR.BENDE DAHILIM BUNA.BAZI ZAMANLAR POLISLER GELIP CEZA YAZIYOR. BEN DIYORUMKI GEREKLİ YÖNETİCİLER YA DA NE BILIYIM ANKARA BUYUK SEHIR BELEDIYESIMI KIM ILGILENIYOSA BUKONULARLA O KISILER.MODIFIYE TUTKULULARININ HAFTA SONU TAKIABILECEGI GENIS BIR ALAN NIYE TEMIN ETMIYOLAR,MESELA HER SENE DRAGLARIN DUZENLENDIGI ATATURK KULTUR MERKEZI YA DA BUNUN GIBI ALANLARDA NIYE IMKANLAR SAGLANMIYOR.BEN INANIYORUMKI HAFTASONLRI ENKA YADA IVEDIKTE YAPILN YARISLAR,DONUTLAR BU TARZ BIYERDE DUZENLI OLARAK YAPILSA DAHA IYI OLMAZMI,KATILIMLAR FAZLA OLMAZ MI????? BELKI YANLISTA DUSUNUYO OLABILRIM,BÖLE Bİ FİKİR AKLIMA GELDI.SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.SIZLERIN DUSUNCESI NEDIR????? SAYGILAR |
| | |
| | #2 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
| Re: Ankaranin En BÜyÜk Sorunu???????
yapılıyo zaten draglar resmi olarak en güzeli pist yapılması aslında tabiki bunlar seninde oralara katılmanı onaylamıyo
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| | #3 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 27
ewet bence de autodrom tarzı bir pist ankaraya lazım... çeşitli organizasyonlar ve eğitim için... ve elbette güvenli şekilde limitleri zorlamak için... ama bunlar için belediye desteği şart, yer tahsisi, asfalt yardımı vs için... bu isteğinin asıl muhattabı anok ve belediye... burda herkes ister ve destek verir ama bi işe yaramaz kendi kendimize konuşmak
__________________ |
| | |
| | #4 |
| BAVIERA TIGER | Re: Ankaranin En BÜyÜk Sorunu???????
Evet Burdan Bizi Kimse Duymucak,duysalar Da Bizi Tinlamicaklar Bu Bir Gercek,dedigin Cok Dogru. Yinede Ben Bu Konuyu Onemsedigim Icin Bole Bi Topik Actim.bizi Duyanlar,cevap Atanlar Sagolsun.sesimize Kulak Vermeyenlerede Eyvallah Olsun. Sonunna Kadar Modifiye,hersey Modifiye Icin. |
| | |
| | #5 |
| old sti Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
bende bi aralar sadece tunerlar için değil daha kapsamlı bir pist yapılsa ne iyi olur şeklinde bi topik açmıştım.haliyle kimse duymadı bizi burdan.fikrime katılanlarda oldu katılmayanlarda( maliyet nedeniyle ) ama birçok kişi istekli bu konuda.bu işi hayata geçirmek için başvurabileceğimiz heryere başvuralım. ben her daim bu fikrin arkasındayım.
__________________ I live my life a quarter mile at a time...that less ten second I'm free!!! |
| | |
| | #6 |
| __________________ | Re: Ankaranin En BÜyÜk Sorunu???????
İzmİr PinarbaŞi YariŞ Pİstİ 1 Numara Walla Orayi Bİlemem....
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
millet kuduruyo....siz bi ivedik organizeyi görün......ne kadar kro varsa orada....istisnalar çok tabi
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #9 | |
| BAVIERA TIGER | Re: Ankaranin En BÜyÜk Sorunu??????? Alıntı:
BU ARADA BU ISIN YANI IVEDIGIN ENKANI SONU NEREYE GIDECEK MERAK KONUSU | |
| | |
| | #10 |
| Ace | Re: Ankaranin En BÜyÜk Sorunu???????
bence ethem genim le konuşmak lazım... autodrom un bir şubesinide ankara ya acmak için bir planları vardı sanırım... onların önüne çıkan engelleri çözebilecek insanları buluşturmak lazım...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|