"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
arkadaslar 2006 model chevrolet aveo sedan araçımız perte cıktı.kaskosu olmadığı için kendi imkanımızla toplatmayı düşünüyoruz.bursadaki kaportacılara gösterdik komple kasa gerekir dediler.iskelet olarak yani.burdan arastırdık yok.Ankara Ostim sanayisinde hurdacılarda falan aynı model perte cıkmış ama iskeleti sağlam bulunabilir diyorlar.içimizde illaki sanayiyle bağlantılı olanlar vardır.yardım ederseniz çok sevinirim detay isteyen arkadaslar olursa msn adresim gti_team@hotmail.com
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Ankaralı arkadaslardan yardım!!!
güncel
| | |
| | #3 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Ankaralı arkadaslardan yardım!!!
Doğan pm i okudum ama cidden ilgilenecek vaktim olmadı... ben bi soruşturuyum bakalım bulabilecekmiyiz.Bi gelişme olursa buraya yazarım
| | |
| | #4 |
Bende dedim kutusu dolu heralde ![]() Tamam Erkin bişey çıkarsa haberdar edersin
| | |
| | #5 |
| Miyendis | Re: Ankaralı arkadaslardan yardım!!!
Çok Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda işine yarayacak birşeyler bulabilirsin.
|
| | |
| | #6 |
Sağol inşallah buluruz Uğur..olmazsa kendimiz gidip gezicez
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
geçmiş olsun valla ben hurdacılara şimdiye kdr hiç gitmedim, hiç bi fikrim yok ama bilen, anlayan arklar gidelim derlerse giderim, elimden bişe gelirse de yapmaya çalışırım |
| | |
| | #8 |
| Ford lover | Re: Ankaralı arkadaslardan yardım!!!
Geçmiş olsun Ankaralıyım sanayiyi fln biliyorum ama hurdacı konusunda hiç bir fikrim yok
__________________ |
| | |
| | #9 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Re: Ankaralı arkadaslardan yardım!!!
g.olsn dogan abi ![]() Güncelll
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #10 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
Doğan bu gün bi uğradım hurdacılara ''yok abi hiç gelmedi daha önce pert aveo'' dediler... servisede gittim senin için eğer perte çıkan yeni kasa aveo sedan düşerse direk beni arayacaklar.ama çok umut bağlama derim...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|