"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #22 |
| Valerio | Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
araştırcam tanıorum bu cocugu ostimde dükkanları var...
__________________ I ** JUST ONE... Mesajı son düzenleyen Focus Rulaz : 18-11-2005 - 14:10 |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
evet...araştırcam derken bu arkadaşımı araştırmayı kasdettin....
| | |
| | #24 |
bu elemanın arabasının yapıldığı zamanı biliorum lec te yaptırdı oda Levent abide kanatıda.... o ara Power bass ta beraber dik... hangi tarzda sordun? bi artniyet yoktu dimi?
__________________ I ** JUST ONE... Mesajı son düzenleyen Focus Rulaz : 21-11-2005 - 10:44 |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
Seninki benim olay yanında ÇOOOOOOOOK sıradan kalmış ; benim yarış koltuklarımı calmıştı bu kötü kadın cocukları!!! camlarımı kırıp, kaynaklarla fln koltukları söküp gitmişlerdi.. Sabah bi cıktım araba tam takır Şimdiden geçmiş olsn, görrürsem haberdar ederimm |
| | |
| | #26 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Yaş: 32
| Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı... Alıntı:
can sıkıcı bir durum, gemiş olsun. umarım bulursun. bu arada üstteki spoylersiz hali bence daha iyi duruyor...
__________________ | |
| | |
| | #27 |
RAV4 oha diorum be abi snnki harbi hit olmuş ![]() saolasın Focus_COLL bende baya rahat ediorum artık polislerin derdi kanatlaymış angel alcam inş. ama alır almaz kaskoya dahil ettircem onuda
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #28 |
YO YO ART NİYET YOK....Ya zaten senin spoyler tipindeki spoylerler emanet gibi duruyo...İçden vidalı falan olacak ki adam koparacak o zaman da işine yaramayacak...Neyse sağlık olsun allahtan arabayı almamış aman ha...Ha bu arada ben senin arabayı bi kaç ay önce demette camre parkının oralarda(ihlas sitesi) görmüştüm...Yenimahallede falan mı oturuyosun?
| | |
| | #29 | |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
| Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı... Alıntı:
Hit oldu tabi, HİTOOĞLUHİTLER nası da caldılar ben jantları fln da direk kaskoya koydurdum, ne varsa kaskoladım ,arabayı bi çalsalar diye dua ediyorum, 35 YTL ye yakın nerdeyse : | |
| | |
| | #30 |
euhue RAV4 valla aynı niyetimiz benimkinide 23 bin ytl kaskosu biz 20 ye veremioduk jant teyp ne varsa kaskolu artık bende kanatı yaptırmadııma pişmanım ![]() asm evet. Cemre parkın orda arkadaşım oturuodu...
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|