"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Valerio | Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
Dün gece 3 gibi ben uymuyordum daha 3 dk önce arabaya bakmıştım bir anda patırtı duydum aynı anda alarm sesi kaza oldu sandım koştum pencereye beyaz bir şahin gazlayarak kaçtı bir baktım benim spoyler çalınmış başka bişey yoktu zaten çalacakları! Spoyler pek benzeri olan bir spoyler digil kolay farkedilir arkadaşlar sizlerden ricam resimdeki spoylerı gören olursa bana ulaşırsa emeği karşılıksız kalmıyacak ANKARA dayım büyük ihtimalle mamak veya keçiören taraflarında olabilir şehişr dışınada gitmiş olabilir tabi ![]() ![]() Ferhat 0505 776 21 11
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #2 |
| 10000 RPM Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
Allah Allah çalacak başka bişe yokmuş gibi bu ne ya. geçmiş olsun ferhat...
|
| | |
| | #3 |
| The Pﮮäץboy | Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
şerefsiz herifler..... bende çok korkuyorum tanımadık bi yerde arabayı park edince Allah korusun benim dtmyide yalan edebilir diye aklımdan geçiyodu....geçmiş olsun kardeş...
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #4 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
Geçmiş olsun |
| | |
| | #5 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
geçmiş olsun yolda görürsem hemen haber veririm ... oçler |
| | |
| | #6 |
| EAGLE21 | Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
Gecmis olsun insallah goruruz de haber veririz sana bir ara benim de kaput mandallar1n1 goturmuslerdi sus icindi bir degeride yok ama k1skancl1k iste
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #7 |
| Old, Very Old Member | Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
Ferhat geçmiş olsun aynı gece Yenimahallede 2 arabayı patlatmışlar. Bakarak oluruz..
|
| | |
| | #8 |
| akademik köle Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 29
geçmiş olsun...
__________________ var olan birşeyden mutlaka bir miktar vardır. bir miktar olan mutlaka ölçülebilir. |
| | |
| | #9 |
| 106 gti turbo | Re: Ankaralı arkadaşlar yardım. spoyler çalındı...
ferhat kardeşim bu neyaa geçmiş olsun bu insanlık dışı bi olay abi yok bunlar spoyleri biyerlerine monte etmişlerdir ben görürsem sana telefon ederim kardeş hadi tekrar geçmiş olsun lan evin onunde yuh yaa oha artık
__________________ DoGs N HoGs TeAm MeMbEr BIG DOG'S |
| | |
| | #10 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
geçmiş olsun Ferhat...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|