"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Ankara'da yeni yol.. Öldüren yol! :)
Yeni yol yapımı başlamıştır. ![]() Çok büyük bir aksilik oluşmazsa, kesinleşmiş şekilde bu hafta Ankara'dayım arkadaşlar. Hepinizi çok özledim, tek tek bile olsa görüşmek isterim. ![]() 20 Eylül Perşembe saat 20.30'da Esenboğa'ya inmiş olacağım. Gazi Park Otel'de kalacağım, semt bilmiyorum, Halkbank'ın uzun binasının orada sayılır. Saat en geç 24.00'te otele varmış olmak kaydıyla her türlü atraksiyona gelirim. ![]() 21 Eylül Cuma saat 18.00'e kadar çalışıyor olacağım. Oradan sonra yine her türlü atraksiyona gelirim. O gece içi kalacak bir otel bulmamız lazım, o kadar. ![]() 22 Eylül Cumartesi saat 15.30'da uçağım kalkıyor Esenboğa'dan. 14.45'te en geç, orada olmam lazım. 14.00 19 Mayıs ya da 13.30 AŞTİ Havaş servisine bineceğim. Programım bu şekilde. Uygun olan zamanlarınızı denk getirirseniz sevinirim, hasret gidermiş oluruz. |
| | |
| | #2 |
| Uur | Re: Ankara'da yeni yol.. Öldüren yol! :)
Otelinin yeri güzel güzel bir çiftlik yaparız. Ben perşembe de cuma da yanında olmaya çalışacam ama enaz bir gün kesin gelcem |
| | |
| | #3 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Ankara'da yeni yol.. Öldüren yol! :)
cuma ankarada olursam akşam yanınıza uğrarım ama cumartesi günü eşimin doktor kontrolü var 11:00 da o nedenle size yetişmem zor gibi
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member | Re: Ankara'da yeni yol.. Öldüren yol! :) Alıntı:
![]() Halkbank'ın binası bizim kapının önü tam. Ama Gazi falan diyor sabancı kız yurdu olmasın o dediğin?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #5 |
Len Eriş Ankara'yı bilmen itiraz etme bari ![]() Ozan'ın kalacağı yer Laila ile çiftlik arasında kalıyor |
| | |
| | #6 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Ankara'da yeni yol.. Öldüren yol! :)
ana eriş de ankaradaymış. o zaman sen de gel.
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Abi ben bilmez.. TPAO orda, Halkbank orda, AKP orda, Çevre Bakanlığı orda.. Sizin oturduğunuz ilin ben... |
| | |
| | #8 |
Ozan Eriş bilmez oraları ama ben biliyorum merak etme sen ![]() |
| | |
| | #9 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
cumartesi havş mavaş olmaz ben bırakırım seni ![]() onun haricinde cumartesiye kadar 15:00-00:00 çalışıyorum mümkün değil gibi pek ama yinede haberleşiriz
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
cumartesi geliyosun yani demi erkin? o zaman ben ozan eriş erkin uğur en azından 5 6 kişiyiz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|