"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Ankarada SÜper Slalom YariŞlari
+1 ben 3'te çektim gittim dayanamayarak süper rezaletti(başlığa istinaden)
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #12 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Ankarada SÜper Slalom YariŞlari
dün başlangıç fena değildi baya araba geldi kaltılım da iyiydi ama yarışları ve organizasyonun rezilliğine katılıyorum
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
8 Temmuz'da da drag yarışı var diye biliyorum hipodromda bu sefer daha iyi olur inş.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #14 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Ankarada SÜper Slalom YariŞlari inşallah onada gidecez bakalım
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #15 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-05-2004 Yaş: 26
bu organizasyon berbat oldu gerçekten.allahtan oldu yarışlar ![]() haliyle her yer boşaldı legal yarış yoktu hep yanlamalar vardı arkalarda kenarlarda ilgi ordayadı hep. bu pazar yarışı anok organizasyonunda geçecek.tabiki daha deneyimli bu eksiklikleri aştı anok.daha güzel bir organizasyonla drag... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|