"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ÜzgünBakanÜye | Ankara'da Drift
Ya dün şu kızılayın göbeğindeki oyun salonuna gittim. Fantasy Land sanırım adı. Bugüne kadar hiç gitmemiştim çocuk yeridir diye ama içerisi çok farklı. Acayip zaman geçiriyo insan. Yaş ortalaması da 20 filan. Tabiki ufaklıklar da var (silahın şarjörü değiştirirken bitanesi altıma girmiş kafasına çarptı silah, neyseki yavaş çarptı da çocuk bişi demedi, yani ağlamadı ) Drift ne alaka derseniz çok sağlam yarış makineleri var. Bitanesi iki jetonla çalışıyor, ama denemek nasip olmadı hep doluydu. Makasa filan girerek şehiriçinde kapışıyorsun (iki kişilik bu arada hepsi, ama tek kişi de oynanabilir). Diğerinde amaç drift yapmak. Ben kız arkadaşı etkile modunda oynadım, iki amaç var. Birincide düz yolda makasa giriyosun, kız seviniyo; ikincide tam viraja girerken bi vites küçültüyon araba arka atmaya başlıyo drift yapıyon Denediğim üçüncü makinede rally vardı, çok sağlam yapmışlar yan vere vere gidiyosun çok zevkli. Kısacası boş vaktiniz olursa bir uğrayın derim. Ben hiç öyle bir yer beklemiyordum. Tabiki çocuklar için, profesonel simülatör değiller ama çok eğlenceli. Bi deneyin derim |
| | |
| | #2 |
| MeTaLLicA Kayıt Tarihi: 19-11-2006 Yaş: 21
| Re: Ankara'da Drift
biliyorum orayı çoluk çocuk dolu diye girmemiştim
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Ankara'da Drift
ya bizde girmemiştik ama içerde ciddi bi 20+ kitle var. ha çocuk ta var o ayrı hatta alt katında 2006 yılında bi yarışma yapmışlar onun resimleri filan var hep büyük insanlar |
| | |
| | #4 |
| Sunset of Life Kayıt Tarihi: 24-05-2007 Yaş: 18
| Re: Ankara'da Drift
Uzun zamandır gitmiyorum benim gittiğimde öyle birşey yoktu
|
| | |
| | #5 |
| Junior Member | Re: Ankara'da Drift
Deneyip görmek lazım, makinaları , işletmesi felan gerçekten güzel bir yer. Ankara da daha fazla olmasını beklerdim, ama fazla yok.
__________________ asfaltı ağlatmıyoruz lakin caddedekileri ağlatıyoruz |
| | |
| | #6 |
| ZugoR | Re: Ankara'da Drift
geçen sene gitmiştim en son sakarya cad.desindeydi ama o oyunu oynamadım yada yoktu
|
| | |
| | #7 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Ankara'da Drift
gidp görmek lazım
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|