"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
| ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu) Arkadaşlar merhaba, bu PAZAR günü Paintsign firmasının ÇANKAYA MÜHYE köyündeki paintball sahasında bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Fakat önceden gelebilecek kişiler yazarlarsa ona göre bende konusup rezervasyon yaptırcam. Kısaca bilgi vereyim, fiyat kişi başı 17 YTL buna 50 adet top mermi ve 1,5 saatlik bir seans dahil. Max 30, min 8 kişi olması tavsiye ediliyor. Seanslar bunlar, ben aralarında BOLD olanı düşündüm. Sizde fikir belirtin. 10:00 – 11:30 12:00 – 13:30 14:00 – 15:30 16:00 – 17:30 18:00 – 19:30 20:00 – 21:30 22:00 – 23:30 24:00 – 01:30 Piknik için gerekli alan varmı yokmu tam bilmiyorum onu yakında öğrenicem ancak kendi kafelerindeki menü şöyle: Pepsi Cola, Fruko, Icetea Meyve Suyu Soda Sıcak Çikolata Bira Rakı Şarap Çeşitleri Cin Votka Su (500 ml) Red Bull Gatorade Sucuk Köfte Tavuk Kanat Kuzu Pirzola Hamburger Cheeseburger Patates Kızartması Kaşarlı Tost Sucuklu Tost Karışık Tost Organizasyon için yanıp tutuşan arkadaşların gelmesini dört gözle bekliyoruz ![]() Yalnız sizden önemli bir ricam LÜTFEN GEREÇEKTEN GELECEK OLANLAR ADINI YAZDIRSIN. Sonradan ben gelemedim vs vs muhabbeti olması çünkü ona göre rezervasyon yapılcak. Fikirlerinizi bir an önce bekliyoruz.. Daha detaylı bilgi için lütfen tıklayın Mesajı son düzenleyen RUN : 21-06-2005 - 12:30 |
| |
| | #2 |
| Senior Member | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
aaahhhh ahhhh nostalji yaptım fotoyu görünce...... İstanbul'da olduğumdan dolayı katılamayacağım , Sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar ![]() |
| |
| | #3 |
| EG6 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 37
| Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
Evet beyler bayanlar, görmedim duymadım demesin kimse....İşte başkan işte organizasyon...Bşk. Run Emre Production...Aktivite isteyen arkadaşlar, canı sıkılanlar, öss den çıkanlar, finali bitenler geell gelll....Toplantı toplantı diye bağıranlar sen özellikle gelll, yoksa bi daha görünmeeeee ![]() |
| |
| | #4 |
| SAxo VtS TUrboO | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
ben adım gibi eminim sadece belli başlı kişiler gelecek, diğerlerinin orda burda kafasına göre gün saat verenlerin hepsinin işi çıkacak başı ağrıycak babası izin vermeyecek. Harbiden organizasyona katılabilecekler adam gibi yazsın, hiç birşey yazmayanlarıda allah gazabımızdan korusun o kadar bunalttınız!! buyrun organizasyon
__________________ |
| |
| | #5 |
| 10000 RPM Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
ben gelecem valla kaçırılacak şey degildi. yeni buldugumuz yer cok harika...
|
| |
| | #6 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
Biyerde toplanıp hep beraber mi gidicez? Malum Benim gibi arabası olmayanlar için...
__________________ PART I |
| |
| Reklam |
| | #7 |
| Old, Very Old Member | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
Bide unuttuğunuz bi kesim daha varrrr..... AYnen şu yada şuna benzer bişiler yazacaklar... " Tüh bak dünmüş bense yeni gördüm, yada abiii bilg. çöktü bi açtım yapılmışşş, çok istedim ama malum bamamlar annemler geldi, gelemedim özür dilerim, kek kek kuh kuh ehehuhee v.s " şeklinde Bakın arkadaşlar habire başkanı sıkıştırdınız durdunuz.. Cidden gelin yoksa walla bu sefer komple sizleri afişe edecez..Ahmet zaten gazap şeklinde olabilecekleri anlatmış. Adam yapacağını yapmış hatta alasını yapmış, işte organizasyon.. Emre beni ekle dememe gerek yok sanırım.. Modified sen bize nasıl ulaşabileceğini biliyosun.... Haberleşiriz |
| |
| | #8 |
| Old, Very Old Member | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
Bu arada mekanı biz geçen sene AHmet'le off road yarışı dönüşü görüp incelemiştik.. Bence bayaa ii, ortam Counter havası veriyor...
|
| |
| | #9 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
Tamamdır o zaman. Pazara beni de yazın GELİYORUM. Nurettin abi ulaşımı seninle sağlayalım. Çünkü bi tek senin numaran var bende. Zaten burdan da takip ederim. Nerede toplanılacak vs...
__________________ PART I |
| |
| | #10 |
| teampalio | Re: ANKARA YAZA MERHABA (Paintball Organizasyonu)
+1 bende orada olacagım. 26 haziran günü mühyede görüsürüz.
__________________ Hacettepe Üniversitesi Otomobil ve Motorsporları Topluluğu |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|