"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Onurum |
Ben foruma yeni katıldım. ee Ne zaman toplanıyoruz?
__________________ O n u r |
| |
| | #2 |
| old sti Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 22
| Re: Ankara Toplanma?
ben baya bi zamandır üyeyim ama hiç gelmedim(gelemedim ) toplantılara.bu sefer kararlıyım ama gelecem tuner sözü.ne zaman olur toplantı
__________________ I live my life a quarter mile at a time...that less ten second I'm free!!! |
| |
| | #3 |
| TATAR/MANAGER OF Q-MOST | Re: Ankara Toplanma?
arkadaşalr bu görev bana düşmez ama böyle konular açmanız sizlerin zararına!!!!!!!
__________________ Benzinci kızı kazanıyor.ACELE benzinci kızı aranıyor! Buldum>Darısı sizlerin başına! www.qmost.tk |
| |
| | #5 |
| Old, Very Old Member | Re: Ankara Toplanma?
Bu tür konuları Ankara Modifiyem başlığı altında yazmanız gerekli. Her toplantı isteyen ortaya konu açarsa konu kalabalıklığına sebebiyet veririsiniz.... Toplantıları Ankara MOdifiyem altından sorup - takip edebilirsiniz ! |
| |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Hakkaten millet çok kızıyo ona göre sözüm meclisten dışarı her gelen toplanak diyo zaten belli aralıklarla ankara istanbul vs. toplanacaz deniyo takip ederseniz iyi olur ama sen semtindeki ark.seslenirsen daha iyi olacağı kanatindeyim.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| |
| | #7 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
Arkadaşlar lütfen Ankara Modifiyem CHAT kısmını takip edelim biraz, orda yapılacak bulusma tarihi belirleniyor. Sonrada konu açılıyor buraya. Konuyu kapatıyorum.
__________________ RUN 2 FLY |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|