"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ford lover | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Güncel.
|
| | |
| | #12 |
| fReSh RiDeRS | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
geliyorum çok güzel bi düşünce Orhan abi...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Evet arkadaşlar karanlık bir günden daha günaydınlar genel kanı gazi rehabilitasyon merkezi ziyareti sanırım ben bugün Genel Kurmaydan ziyaret edebileceğimiz bir merkezin adresini ve telefonunu alıp randevu isteyeceğim tahminen cumartesi öğlen gideriz.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Değerli arkadaşlarım Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Ankara'da bilkent yakınlarındaymış birazdan adres ve telefonları ulaşacak bana dünyada sayılı merkezlerden biriymiş ve çok büyük bi yermiş Katılımınız çok önemli
| | |
| | #15 |
Arkadaşlar Sağlık Komutanlığına bağlı bir birim olduğu için onlara dilekçeyle başvurmak gerekliymiş o nedenle sayıda lazım ayrıca bu hafta sonu olması imkansızmış çok başvuru varmış ve bu hafta sonu doluymuş o nedenle planımızı gözden geçirmemiz gerekli
| | |
| | #16 |
| uur | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
dostum bu konudaki girişiminden dolayı minnettarım her zaman yanındayım yer zaman kesinleşsin diğer arkadaşlarımızında müsait olduğu bir hafta sonu inşallah kalabalık bir grubla ziyaretimizi gerçekleştirelim... |
| | |
| | #17 |
| Senior Member | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Orhan abi h.içi uyar mı? Olmadı diğer h.sonu için randevu alalım o dediğin yerden bence.
| | |
| | #18 |
| GC8 Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 25
| Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
yer zaman belli olsun gelelim
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
tamam arkadaşlar 40 kişi için dilekçe yolluyorum ben onlar kendileri için uygun zamanı bildirecekler
| | |
| | #20 |
güncelll
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|